Na Dobrej Vode zorganizovalo OZ Štart pre naše deti a hádzanársky oddiel TJ Strojár Malacky, v dňoch 30.6. – 7.7., už štvrtý ročník letného kempu, tento rok s prívlastkom hádzanársky.

 

 

Kemp slúžil už aj ako príprava na novú sezónu. Zúčastnilo sa ho kompletné družstvo starších žiakov, ďalej mladší žiaci a obe prípravky aj so svojimi trénermi. Dievčatá boli zastúpené mladšími žiačkami a prípravkou.. Spolu to bolo 41 detí a osem dobrovoľných trénerov a animátorov pod vedením Mariána Rummela. Hádzanárske aktivity sa zameriavali na základné činnosti jednotlivca – škola driblingu, L-únik, streľba. Samozrejme okrem hádzanárskych tréningov si deti vyskúšali aj volejbal, florbal, tenis, stolný tenis, futbal, vybíjanú , plávanie.

 

Na kempe ich navštívili aj bývalí hádzanári: dvojnásobná najlepšia hádzanárka Slovenska Katarína Dubajová a jeden z mála hádzanárov, ktorý hral za tri reprezentačné družstvá ( Československo, Slovensko a Maďarsko) ľavo ruký strelec Zoltán Bergendi, ktorí im pútavo rozprávali o svojich chvíľach s hádzanou. Deti stihli navštíviť aj pamätihodnosti  – bývalý kláštor Katarínka a hrad Dobrá Voda. Okrem športových aktivít nemenej dôležité boli aj tie spoločenské keď nielen pri vatre sa deti viac a viac spoznávali a nadväzovali ďalšie kamarátstva.  Bodkou za vydareným podujatím bola záverečná párty, kde deti ukázali aj svoje tanečné a spevácke nadanie.

 

Marian Rummel


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota