Zámocké leto 2018 v Holíči pokračovalo v sobotu (14. júla) Večerom muzikálových hviezd. Hlavnými účinkujúcimi boli deti, ktoré absolvovali v Holíči už 3. Letnú muzikálovú školu pod vedením herca, speváka a tanečníka Braňa Poláka.

 

 

Vyvrcholením bol galavečer na nádvorí zámku, počas ktorého si návštevníci mohli vychutnať zmes tanečných choreografií a hraných scénok v duchu filmového muzikálu Pomáda, ktoré sa mladí tanečníci počas dvoch prázdninových týždňov naučili.

Podujatie podporili svojou účasťou zástupca primátora Rastislav Caletka, svojim vystúpením pozdravili návštevníkov aj český herec, tanečník a choreograf Vlastimil Harapes a herec, komik, spevák a hudobník Václav Upír Krejčí. Pozvanie prijal ako zvláštny hosť i Peter Freestone, najbližší kamarát a dlhoročný tajomník legendárneho speváka Freddieho Mercuryho zo skupiny Queen.

Muzikálový večer mal i tohto roku aj charitatívny rozmer. Na výzvu organizátorov sa počas programu vyzberalo 760 eur a viac ako 700 českých korún. Touto čiastkou prispeli dobrovoľní darcovia z radov návštevníkov na podporu liečby maloletého Lukáša Čecha z Holíča, ktorý trpí epilepsiou, poruchou mentálneho vývoja a je silným diabetikom.

 

Zdroj: Holíč.sk


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo sa bude venovať úveru na modernizáciu mestskej bytovky

Zastupiteľstvo mesta Senica zaradilo do programu svojho štvrtkového (18.4.) rokovania rozhodnutie o…

BM: Ustekana sobota