Jedinečný polyfunkčný objekt s podzemnou garážou, nákupným centrom a bytmi v Malackách spustil predaj bytov. Pri objekte vznikne aj mestské pešie námestie, ktorého podoba vzíde z architektonickej súťaže.

 

 

Exluzívny projekt Severin residence & shopping center je dielom ateliéru Art of Space architekta Romana Hájka. Do centra Malaciek prinesie nové služby, zaujímavé obchodné priestory a taktiež priechodnú nákupnú pasáž s reštauráciou a terasami. Jedinečnosťou projektu bude nepochybne jeho poloha v centre mesta. Architektonický ateliér navrhol stavbu v kvalitnom materiálovom prevedení, ktorá zásadne zmení charakter centrálneho priestoru Malaciek.

 

 

Súčasťou pripravovaného polyfunkčného objektu s podzemnou garážou bude moderné nákupné centrum spájajúce Záhorácku ulicu s Hviezdoslavou ulicou.

Projekt počíta aj s predajom bytov v kvalitnom prevedení. Bytová časť bude obsahovať 69 bytov a 13 apartmánov. Predpredaj bytov je už spustený a zabezpečuje ho najväčší realitný portál na Záhorí – RealityZáhorie.sk. Kolaudácia projektu sa predpokladá najneskôr do konca roka 2021 s dostatočnou časovou rezervou.

 

Ďalej: Viac informácií o projekte Severín

Na samotnú výstavbu v centre mesta sa už pripravuje aj mesto, ktoré plánuje v tejto lokalite výstavbu novej verejnej podzemnej garáže a námestia. Jeho konečná podoba vzíde z výsledkov medzinárodnej architektonickej súťaže, ktorú mestský úrad vyhlásil v spolupráci so Slovenskou komorou architektov. Pritom v objekte Severín by sa mohla nachádzať aj nová Turisticko-informačná kancelária s galerijnou časťou.

 

 

Ďalej: Pozrite si ponuku bytov v Severíne


.

BM: Ustekana sobota