ODPÁĽ TO S NAMI. S týmto sloganom prichádza na realitný trh na Záhorie progresívna realitná kancelária Reality Záhorie.

 

 

Jej ambíciou je stať sa lokálnym lídrom v poskytovaní komplexných realitných služieb, či už ide o predaj alebo prenájom nehnuteľností, s pomocou najmodernejších metód ich vizuálnej prezentácie a propagácie v elektronických i printových médiách.

 

 

Virtuálne prehliadky a profesionálne fotografie
Ako jediná z realitných kancelárii na Záhorí poskytne svojim klientom najmodernejšie formy prezentácii nehnuteľností ako virtuálnu prehliadka, video spoty, profesionálne fotenie, fotografie nasnímane dronom a podobne. Každá nehnuteľnosť sa dostane do povedomia širokej verejnosti aj vďaka exkluzívnej spolupráce s najčítanejším regionálnym spravodajským webom Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

 

 

Komplexný servis
Koncepcia realitnej kancelárie Reality Záhorie je postavená na myšlienke SMART realít. Cieľom jej mladého dynamického tímu je zabezpečiť klientom komplexný právny a hypotekárny servis na čo najvyššej úrovni.

 

 

Úspešné developerské projekty
Dokonalá znalosť potrieb klientov a možností súčasného realitného trhu na Záhorí sa už zhmotnili do viacerých úspešných developerských projektov Reality Záhorie. Príkladom je jeden z najkrajších konceptov bytového domu v Malackách Town Park alebo nový rezidenčný projekt SEVERIN RESIDENCE & SHOPPING CENTRE v centre Malaciek.

 

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor malacky na adrese Bernolákova 5188/1A.

Bližšie informácie o aktuálnej ponuke nájdete na www.realityzahorie.sk


.