Prinášame výsledky futbalových stretnutí z víkendu. Počas dňa uverejníme postupne komentáre k zápasom.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Suchá nad Parnou 3:3
Tak surový team u nás ešte nehral .8 žltých kariet bolo len slabou náplasťou rozhodcu na ich hru. Naši sa síce ujali vedenia, ale nepozornou obranou oň v druhej polke prišli. Nakoniec sme aspoň remizovali.
Góly za našich : T. Bolf 2, Dojčák
Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Prašice 5:0
Naši predviedli čo sa dá vo futbale zahodiť. Hostia sa celý čas snažili hrať futbal , ale herne na nás nemali. Postupne sme
sa presadzovali a zvyšovali náskok. Prvý gól strelil Š. Hrica, do polky pridal druhý J. Bolf. Ten sa žiaľ po faule na neho a druhej žltej hosťujúceho kapitána zranil .Nariadenú penaltu Marek nepremenil. Naše ďalšie góly strelili Ivo Čermák, Marek Emrich a David Modrovič.
Program:
Žiaci v piatok o 10.00 hrajú v Nitre, nedeľu o 10.00 hostia Štúrovo.
Dorast  31.10 hrá v Radošovciach
Muži v nedeľu o 14.00 hrajú u lídra vo Veľkých Kostoľanoch.

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: Cerová – FC Sekule 9:1
Začiatok bol z našej stránky veľmi výborný v 18 minúte  sme po hrubej chybe v obrane dostali síce nešťastní gól, na ktorí sme rýchlo odpovedali. Hra bola vyrovnaná do 30 minúty. Potom sme dostali dva zlepené góly, na ktoré sme už bohužiaľ nevedeli odpovedať. Aj keď  sme mali neskutočne veľa šancí sa zase preukázalo pravidlo nedáš dostaneš. Výsledok 9:1 svedčí o všetkom. Dúfam že po zimnej príprave sa to už zmení k lepšiemu. Nasledujúci zápas hráme doma 7.11. proti Trnovcu. Začiatok stretnutia je o pol jedenástej.
Komentár pripravil vedúci mužstva Martin Májovský.

Muži: Cerová – FC Sekule 2:1 (1:0)

Fotené mobilom – Reportém aj Vy

So súperom ako Cerová sme mali jednoznačne bodovať. Na začiatku zápasu som spálil čistú šancu, čo sa nám pekne vypomstilo, keďže hneď z nasledovnej domácej akcie daroval rozhodca domácim pokutový kop, ktorí premenili. Po väčšinu zápasu sme mali prevahu, ale domáca stopérska dvojica všetko umne „zametala“ a presadzovali sme sa cez nich veľmi ťažko. Druhý polčas sme začali svižne, domácich sme prakticky do ničoho nepustili, len gól nie a nie streliť. To sa podarilo domácim, prakticky z jedinej návštevy pred našim brankárom… Pár minút pred koncom sa nám podarilo znížiť, na vyrovnanie nám už ale čas nezostal, keďže rozhodca aj napriek 5 striedaniam a ošetrovaniam zápas ukončil minútu pred koncom… Ďalší zápas, čo sme vonku prehrali o jeden gól…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.


Muži: Radošina – Kúty 0:0

Muži: Jablonové – Závod 2:0
Zostava Závod: Vašek – Blecha M., Uhrinec, Košický, Chvátal L. – Drahoš (Krajčír), Blecha R., Procháska Jozef, Chvátal M. – Šíp, AndrlaV Jabloňovom sme mali na lavičke len jedného na striedanie. V 13. minúte sa zranil Drahoš a lavička bola už osamelá. V prvom polčase sa zranil ešte Chvátal M. a s nami to vyzeralo zle – nedobre. Po prvom polčase sme ešte držali stav 0:0, aj keď mali domáci optickú prevahu. Vytvorili si aj šance. My sme mohli dať gól Procháskom Jozefom, ale s dobrej pozície prestrelil. V druhom polčase sme dostali gól v 67. resp. 87. minúte. My sme mali šancu s Krajčírom, ale zase sme nepremenili.

Mrzieť nás môžu zranenia, keď sa k zranením (Procháska Ján, Žák, Brenkuš, Kováč) pripojili Drahoš a Chvátal M..

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

3D filamenty 2023