Potrebujete predať svoju nehnuteľnosť na Záhorí čo najrýchlejšie? Ponúkame vám jednoduchú cestu k tomu ako to urobiť efektívne a úplne zadarmo. Po úspešných sekciách Odpáľ to s nami a Buď agentom prichádza najväčší realitný portál na Záhorí www.realityzahorie.sk s novinkou Inzeruj s nami.

 

 

Predať nehnuteľnosť na Záhorí môžete rýchlo vďaka jedinečnej a bezplatnej službe, ktorú ponúka portál www.realityzahorie.sk. Stačí vyplniť jednoduchý formulár, cez ktorý nahráte všetky informácie o svojej nehnuteľnosti (typ nehnuteľnosti, poloha,  veľkosť, popis, kontaktné údaje a iné).

 

Ten následne odborníci v realityzahorie.sk spracujú a uverejnia inzerát podľa vami zadaných špecifikácií na nimi spravovaných weboch.  Ide o výnimočnú služby, ktorú žiadna iná realitná kancelária na Záhorí neponúka.  Klientom ponúka pomoc aj pri stanovovaní ceny nehnuteľnosti tak, aby dosiahli čo najvyššiu možnú predajnú cenu. Samozrejmosťou je právny servis a zabezpečenie prepisu nehnuteľnosti v katastrálnom konaní.  Inzerujte na www.realityzahorie.sk, úspech a spokojnosť zaručená.

Každá nehnuteľnosť sa dostane do povedomia širokej verejnosti aj vďaka exkluzívnej spolupráce s najčítanejším regionálnym spravodajským webom Záhorí.sk – správy z vašej ulice.

 

Vyplň jednoduchý formulár, nahraj fotografie a inzeruj. Je to tak jednoduché!


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Trnavské rádio Tak akorát 2024