V sobotu (29.9.) sa v Malackách uskutoční v poradí už 4. Záhorácky Oktoberfest. Pred Športovou halou Malina sa uzavrie cela cesta , na ktorej vyrastie veľkokapacitný stan s kapacitou až pre 2200 ľudí.

 

V stane bude pódium, kde od 9 hodiny bude bohatý kultúrny program. Vystúpia folklórne súbory, tanečné skupiny, moravská Cimbalovka a večer uzavrie populárna skupina DUO Jamaha veľkou tanečnou zábavou. Podujatie sa koná v spolupráci s mestom Malacky, ktoré je spoluorganizátorom a pod záštitou primátora mesta, ktorý podujatie symbolicky otvorí. Nebudú chýbať aj tradične súťaže v pití piva, každý účastník súťaže dostane voľný vstup do novootvoreneho wellness v ŠH Malina.

 

Chýbať nebude pivná zóna s domácimi pivovarmi , novinkou bude vínna zóna s kvalitnými slovenskými a zahraničnými vinami a samozrejme stánky s občerstvením, kde budú po dvoch rokoch opäť podávané zabijačkove špeciality, jaternice, jelitá, pečene klobásy, tlačenky, chýbať nebudú cigánske pečienka. Podujatie začína o 9 hodine ráno, konči o polnoci. Vstup na podujatie je voľný.

 


.

BM: Ustekana sobota