Malacká šošovica vo svojom jesennom prevedení sa uskutoční v sobotu 29. septembra na svojom stabilnom mieste – Kláštornom námestí pred františkánskym kostolom. Program sa začne v tradičnom čase o 9.00 h bubeníckou šou. Remeselného jarmoku sa zúčastní viac ako štyridsať predávajúcich.

 

 

Pozitívnu náladu na námestí v úvode rozprúdi skupina Tambores, atmosféru 20. až 40. rokov navodia hudobníci z Funny Fellows. Po 10.00 h odznejú skladby v štýle soul, pop, jazz. Na podujatie prijala pozvanie speváčka Agáta Hlavenková so svojou bratislavko-malackou kapelou IRIS. Talentovaná speváčka aktuálne zaujala aj porotu v šou Česko-Slovensko má talent. Napoludnie sa môžu návštevníci tešiť na klauniádu CirKusKusu. Na Malackej šošovici nebude chýbať ani folková speváčka Lydka Novotná.

Ponuka predávajúcich bude skutočne široká – od domácich džemov, sirupov, ovocných štiav cez zdravú kozmetiku po dekoratívne predmety, originálnu keramiku, bižutériu, ale aj oblečenie. Medzi sprievodnými aktivitami podujatia nebude chýbať lukostreľba, maľovanie na tvár, parkúr zóna. OZ Malacké pohľady prenesie na Kláštorné námestie časť svojej výstavy – populárny stroj času.

 


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Lakovanie a Pieskovanie