Nových zamestnancov chce prijať RegioJet na štvrtkovom náborovom dni v Bratislave.

 

Až 30 nových zamestnancov sa chystá prijať RegioJet na Záhorí. Záhoráci tak dostanú poprvýkrát možnosť pracovať ako stevardi v žltých vlakoch z Bratislavy cez Břeclav do Prahy. Nových zamestnancov bude hľadať RegioJet na interaktívnom náborovom dni v Bratislave, ktorý sa koná vo štvrtok 4. 10. na bratislavskej hlavnej stanici.

 

Záujemcovia o prácu môžu svoj životopis poslať na stevard@regiojet.cz a budú pozvaní na interaktívnu prehliadku vlaku s prijímacím pohovorom. Prísť môžu aj na časť určenú pre verejnosť, ktorá sa organizuje medzi 13:00 – 15:45. Pracovať v RegioJete sa dá popri strednej aj vysokej škole, podmienkou je dosiahnutie veku 18 rokov. RegioJet poprvýkrát prijíma nových ľudí na Záhorí, dopravca uvažuje nad tým, že by novým zamestnancom preplácal náklady spojené s cestou do Bratislavy či Břeclavi.

 

 

RegioJet pripravil náborový deň v netradičnom štýle, návštevníkov chce prezliect do rúžových košiel  a dať im možnosť vyskúšať si prácu jeho zamestnancov. Návštevníci napr. absolvujú krátky baristický kurz a naučia sa pripravovať kávu na profesionálnom pákovom kávovari, budú si môcť zahlásiť do vlakového rozhlasu či autobusu a ochutnajú občerstvenie, ktoré sa servíruje v žltých vlakoch. Tým, ktorým sa práca zapáči, budú môcť priamo vo vlaku absolvovať aj prijímací pohovor. Na podujatí RegioJet slovenskej verejnosti aj poprvýkrát predstaví svoj najnovší rušeň Bombardier TRAXX, do ktorého budú môcť návštevníci nahliadnúť.

 

 

Dopravca plánuje v najbližšom období nakúpiť nové vozne a kapacitne posilňovať vlaky z Bratislavy cez Břeclav do Prahy. Za týmto účelom už teraz hľadá nových stevardov a aj team leaderov (vlakvedúcich), ktorí sa postarajú o obsluhu cestujúcich. Okrem plného úväzku hľadá RegioJet nových zamestnancov aj na polovičný úväzok a brigádu. Stevardom ponúka mzdu od € 980,-, brigádnikom ponúka za odjazdenie trasy Bratislava-Praha-Bratislava odmenu vo výške cez € 40,-. Zamestnanci môžu získať aj ďalšie príplatky, napr. za náročnejšiu prácu na vyťaženejších spojoch či obsluhu až dvoch vozňov.

 

 

RegioJet je jedna z mála firiem, ktorá dáva šancu aj čerstvým absolventom. Je to skvelý začiatok kariéry u zvučného súkromného železničného a autobusového dopravcu a možnosť, ako si životopis doplniť o cenný bod ešte počas štúdia. RegioJet hľadá stevardov a šoférov aj do svojich autobusov, zároveň prijíma nových predajcov lístkov na bratislavskú hlavnú stanicu, elektromechanika a technika opráv.

 

Práca stevarda v RegioJete je tiež dobrým základom pre ďalší profesný rast v oblasti služieb zákazníkom. Stevardi, ktorí kedysi pôsobili v RegioJete, dnes lietajú pre pretížné medzinárodné letecké spoločnosti a práca na žltých linkách sa pre nich stála skvelým odrazovým mostíkom ku kariére v oblakoch. Pre najlepších stevardov ponúkame možnosť kariérneho posunu v rámci firmy. V túto chvíľu až 80 % zamestnancov zákazníckého servisu a disečingu RegioJetu tvoria bývalí stevardi.


.
Toto je čítané

Vaillant oslavuje 150 rokov – s výročnou zľavou na tepelné čerpadlá

Až 4 350 eur môžu ušetriť majitelia rodinných domov, ak sa rozhodnú…

BM: Ustekana sobota