Holíčania nastúpili (6.10.) na svoj prvý tohtosezónny zápas na palubovke súpera zo Serede. Už do tohto zápasu sa naostro zapojili posily Mlýnek a Pukančík.

 

 

Holíčania sa od úvodných minút ujali vedenia a súperovi nedovolili žiadne väznejšie ohrozenie kosa. Super zo Serede nevedel odpovedať na rýchlu a kombinačnú hru Holíčanov, čo sa prakticky podpísalo na vývoji celého stretnutia. Prvú štvrtinu vyhralo družstvo z Holíča v pomere 9 : 22. Do polčasu sa podarilo Holíčanom natiahnuť náskok na 21 bodov. Druhy polčas sa niesol v rovnakom duchu a náskok narástol až na konečných 36 bodov. Holíčania preukázali skvelú zohratosť a tímového ducha. Do zápasu sa podarilo zapojiť viacero hráčov z lavičky, ktorí sa plnohodnotne zapojili do hry. Zostava už len veriť, že Holíčania na tento výkon nadviažu v ďalšom zápase proti súperovi z Nitry, ktorý sa uskutoční 20.10.2018 v Športovej hale v Holíči. Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom a fanúšikom  za podporu!!!

 

BK Lokomotíva Sereď – MŠK BO Holíč 50:86 (23:44 polčas)
Body MŠKJ BO Holíč: Rozboril 2, Snopko 13, Blúska, Masaryk, Jaborník 8, Marenčík O. 2, Došek 6, Hanusek 29, Mlýnek 15, Pukančík 11
Trener: Marencik L.

Mário Jaborník


.

BM: Kralici