Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 15. až 17. októbra, v čase od 8:00 do 13:25, realizovať výlukové práce v úseku Šaštín-Stráže – Kúty.

 

Foto: Google Maps

 

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje oprava priecestia v km 60,382, s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP1811. Práce budú pozostávať z demontáže starého povrchu, výmeny výdrevy, opravy geometrickej polohy koľaje, doťahovania upevňovadiel a asfaltovania.

Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK. Cestná uzávierka priecestia potrvá nepretržite od 15. októbra od 8.00 hod. do 17. októbra do 18.00 hod.

Presmerovanie cestnej dopravy je zabezpečené dopravným značením po obchádzkovej trase cez železničné priecestie v ŽST Šaštín-Stráže v km 59,590 – JIČ SP1810.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota