Spoločnosť Senica Retail Park, ktorej partneri sa primárne zaoberaju developmentom a výstavbou retailových shopping centier a  logistických centier, začína v Senici budovať veľkometrážne nákupné centrum.

 

 

Nákupné centrum BILLA ECO SHOPPING PARK, ktoré bude mať v prvej fáze výstavby 5400 m2, vyrastie za čerpacou stanicou NADRESS pri plánovanom obchvate mesta. V súčasnosti pozemok prešiel základnými úpravami a začali sa stavebné práce. Očakávaný termín otvorenia nákupného centra stanovil investor na máj 2019.

 

BILLA ECO SHOPPING PARK má Seničanom a ľuďom zo spádových oblastí priniesť okrem predajne BILLA množstvo ďalších retailových prevádzok slovenských i nadnárodných značiek. Už dnes je zrejmé, že okrem potravinového reťazca môžu Seničania rátať s bankovými službami, lekárňou, predajňou stavebnín, elektroniky, značkových domácich potrieb, drogérie, oblečenia a s mnohými ďalšími prevádzkami. Voľné plochy na prenájom sú v ponuke od 30 m2. 

 

 

“Pre našu spoločnosť je realizácia projektu Billa Eco Shopping Park v Senici veľkou výzvou a úspechom,” hovorí zástupca developera JUDr. Štefan Šalapa a dodáva: “V prvej fáze výstavby vytvoríme okrem možností pohodlného nákupu, zábavy a relaxu, aj desiatky pracovných miest.”

 

Druhá fáza prinesie zahraničný fast food reťazec KFC, moderný dom nábytku, centrum stavebnín a ďalšie služby na ploche s celkovou rozlohou viac ako 10 000 m2.

 

Kontakt pre záujemcov o prenájom: mbabka@logistics.sk mobil: 0907 178 299


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota