Holíčania nastúpili na svoj prvý domáci zápas v novej sezóne proti minuloročnému víťazovi II. ligy Západ z Nitry. Očakával sa teda vyrovnaný súboj.

 

MŠK BO Holíč – BK EXIT Nitra 75:57 (35:26 polčas)
Body Holíč: Rozboril 8, Snopko 7, Došek 11, Pukančík 11, Hanusek 19, Mihaliska 3, Mlýnek 14, Zajároš 2, Masaryk, Halahija, Marenčík O.,Jaborník

Tréner: Marenčík Ľ.
Body Nitra: Štarke 23, Hoffmann 10

 

 

 

Už od začiatku bolo každému jasne, že si družstvá nič nedarujú. Nitra nastúpila do zápasu s kvalitnou a tvrdou zónovou obranou do ktorej sa Holíčania zo začiatku nevedeli presadiť. Netrvalo to však dlho a rýchla a kombinačná hra domáceho družstva priniesla úspech v podobe vyhratého polčasu v pomere 35 : 26. Nitra však v druhom polčase nič nevzdala a do konca tretej štvrtiny stiahla náskok Holíčanov len na 4 body. Našťastie posledne dejstvo patrilo domácim hráčom, ktorí zmobilizovali všetky sily a nedovolili Nitranom pomyslieť na výhru. Vďaka dobrej obrane, ktorá dovolila hosťom len 8 bodov, a presnej a rýchlej hre nakoniec natiahli svoj náskok na konečných 18 bodov. Ďakujeme Mestu Holíč, všetkým sponzorom a fanúšikom za podporu!!!

Mario Jaborník


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota