Máte radi dobrodružstvo, adrenalín a zimné športy? Tak práve pre Vás je pripravený ďalší ročník filmového festivalu SNOW FILM FEST 2018, ktorý zavíta do viac ako 200 slovenských a českých miest.

 

 

Partia nadšencov má svoj sen – splaviť na kajaku najsevernejšie položenú Grónsku rieku. Mrazivé podmienky urobia z bežnej vodáckej expedície ozajstný extrémny zážitok Into Twin Galaxies.

 

Kto by nesníval o tom byť digitálnym nomádom, žiť tam, kde sa nám zachce, robiť čo nás zrvona napadne, napríklad objavovať balkánské svahy ako vo filmu In Gora.

 

Niekto radšej jazdí na upravených trasách, slalom alebo zjazd. A niekto rád jazdí, tak dobre, že sú z toho mediale na svetových športových podujatiach. Ako vyzerá príprava tréningovej skupiny Ondreja Banka uvidíte vo filme Kámen, Nůžky, Vagus.

 

Všetkých dobrodruhov, tulákov a samotárov pozývame na film The Frozen road, ktorý je pohladom do duše cyklistu, ktorý se vydal úplne sám do mrazivých pustatím severnej Kanady.

Film Freezing je príjemným odľahčením. Dvojica surferov podáva svoj výlet za vlnami obmývajúcimi Island s osobitým britským humorom.

 

O nostalgickom návrate na finskú rieku Ivalo rozprváva film Lapin Kulta. Namiesto ľode budú v hlavnej úlohe lyže a sane.

 

Na celovečerné premietanie špičkových filmov plných extrémneho lyžovania, zimného lezenia,  skialpinizmu, snow-kitingu a ďalších zimných radovánok sa môžete tešiť:

7. novembra | 18:00 – Kultúrní domeček (kino Záhoran) Malackách
10. novembra | 17:00 – Penzión U Tatu – Dojč 132
27. novembra – Cinemax Skalica

 


.
Toto je čítané

V šaštínskych lesoch sa uskutoční 5. ročník cyklistických trailových pretekov

V rekreačnej oblasti Gazárka v Šaštíne – Strážach sa v najbližšiu sobotu…

Trnavské rádio Tak akorát 2024