Nový bytový komplex Záruby, si získa srdcia milovníkov prírody, ako aj aktívnych športovcov. Obytná zóna vyrastie len 15 minút od Malaciek na začiatku obce Rohožník. Každý si tu príde na svoje pretože táto obec ponúka neobmedzené množstvo voľno- časových aktivít.

 

 

Nový majitelia sa budú môcť tešiť z nádherných výhľadov, stačí pohľad smerom k obci cez polia pretkávanými remízkami vysokých stromov až po široký obzor tvorený vrcholmi Malých Karpát. Vďaka hre tejto horskej scenérie si môžete do sýtosti vychutnávať východy slnka, ako aj farbami hrajúce západy, ktoré sa na záver dňa vytratia v horizonte krásneho Záhoria. Umiestnenie obce je dokonalo osadené do horského masívu Karpát, čo je predurčené mnohým rodinným ako aj cyklo výletom po okolí. Veľkým benefitom je vybavenosť obce, v ktorej sa nachádza materská škola, základná škola, lekárne, nákupné centrum atď.

 


 

Bytový komplex Záruby: Pozostáva z dvoch samostatne stojacich 5 podlažných bytových domov, na každom poschodí sa nachádza 6 bytov. V ponuke sú 1-izbové a 2-izbové byty. Projekt bude realizovaný v dvoch etapách, v rámci ktorých je riešené aj bezproblémové parkovanie priamo v komplexom. V prízemnom podlaží prekvapia byty, ktoré disponujú záhradkou pre večerné posedenia s priateľmi.
 

 

Vzhľad komplexu podlieha moderným a nadčasovým trendom ktorý reflektuje tvorivý prístup k architektúre tejto doby. Pri tvorbe projektu sa myslelo aj na samotný vzhľad exteriéru ktorý vyčnieva spomedzi okolitých domov a tým je predurčený zachovať si svoju nadčasovosť.
 

V každom z nových bytov čaká na nových majiteľov balkón s veľkými oknami, ktoré zabezpečia extra prísun vitamínu D.

Viac info nájdete na webe zaruby.realityzahorie.sk alebo priamo v kancelárii Reality Záhorie – INKUBÁTOR Malacky, tešíme sa na Vás!


.
Toto je čítané

Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 km/h

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie…

BM: Ustekana sobota