Predstavujeme finalistiky MISS Záhoria 2018. Dnes finalistka číslo 1. Holíčanka Dorota Hrnčiríková. Finálový večer bude v sobotu 24. novembra v krásnych priestoroch Zámku v Holíči.

 

 

Dorota Hrnčiríková  je študentkou gymnázia a kvôli príprave na maturitnú skúšku jej bohužial nezostáva čas na cestovanie za modelingom do zahraničia. “Informácia, že tohtoročný finálový večer sa bude konať “u nás” v Holíči, ma priviedla na myšlienku prečo neskúsiť šťastie a zapojiť sa do tohto super projektu. Je to pre mňa zasa nová skúsenosť a príležitosť spoznať nových ľudí.” povedala pre Záhorí.sk Dorota

 

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Záhoria?
Som študentkou gymnázia a kvôli príprave na maturitnú skúšku mi bohužial nezostáva čas na cestovanie za modelingom do zahraničia. Informácia,že tohtoročný finálový večer sa bude konať “u nás” v Holíči, ma priviedla na myšlienku prečo neskúsiť šťastie a zapojiť sa do tohto super projektu. Je to pre mňa zasa nová skúsenosť a príležitosť spoznať nových ľudí.

 

Čomu sa venuješ vo voľnom čase?
Vo voľnom čase sa venujem rodine, priateľom a fitness. Najradšej zo všetkého však trávim voľný čas cestovaním. Raz by som chcela precestovať celý svet.

 

Ktoré jedno slovo ťa vystihuje?
Úsmev

 

Hlasujte za MISS Sympatia Záhoria 2018: »Kliknite na odkaz« a dajte pod fotografiu vašej favoritky LIKE


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM: Ustekana sobota