Predstavujeme finalistiky MISS Záhoria 2018. Dnes finalistka číslo 3 Bratislavčanka Alžbeta Reháková. Finálový večer bude v sobotu 24. novembra v krásnych priestoroch Zámku v Holíči.

 

 

Alžbeta je študentkou Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, zároveň stážuje ako právna asistentka v advokátskej kancelárii. Medzi jej záľuby patrí fitness, tenis a čítanie. Venuje sa fotografovaniu, hrá na klavír a flautu. Miluje zvieratká, najmä psíkov.

 

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Záhoria?
Keď som bola malinká, veľmi rada som sa doma pred zrkadlom prechádzala vo vysokých topánkach mojej maminky a tvárila som sa, že sa prechádzam po móle. Vždy som s nadšením a úžasom sledovala súťaže krásy odvysielané v televízii a žasla nad tým, aká bola každá finalistka svojim spôsobom krásna a jedinečná. Modelingu som sa nikdy nevenovala „profesionálne“ a to najmä z dôvodu mojej nedostačujúcej výšky, no vždy som túžila prechádzať sa po móle a predvádzať šaty od známych módnych návrhárov. Je to skvelý pocit a ďakujem, že môžem byť súčasťou tohto projektu a plniť si tak svoje sny.

 

Čomu sa venuješ vo voľnom čase?
Vo voľnom čase najradšej cvičím vo fitnesscentre, čo je pre mňa najlepší oddych a tiež určitý spôsob odbúrania stresu. Veľmi rada chodím na prechádzky s mojim psíkom, venujem sa amatérskej fotografii a rada trávim čas s rodinou a priateľmi. Od útleho detstva som závodne hrávala tenis, ktorému som sa venovala približne 12 rokov, no dnes hrávam už len rekreačne. Vo voľných chvíľach si rada zahrám na klavír alebo na flautu.

 

Napíš jedno slovo, ktoré ťa vystihuje:
Puntičkárka – mám totižto rada, keď je všetko na 100%.

 

Hlasujte za MISS Sympatia Záhoria 2018: »Kliknite na odkaz« a dajte pod fotografiu vašej favoritky LIKE


.

BM: Ustekana sobota