Predstavujeme finalistiky MISS Záhoria 2018. Dnes finalistka číslo 5 Malačanka Nikoleta Kostolanská. Finálový večer bude v sobotu 24. novembra v krásnych priestoroch Zámku v Holíči.

 

 

Nikoleta Kostolanská vyštudovala konzervatórium, hudobno-dramatické zameranie. Momentálne pracuje ako inštruktorka skupinových cvičení, najmä jumpingu. Medzi jej záľuby patrí tanec, spev, hra na klavír a šport. Venuje sa animáciám pre deti, vedie krúžky spevu a tanca v materských školách.

 

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Záhoria?
Odmalička ma bavilo fotiť a prezentovať oblečenie. Na základnej škole som navštevovala akýsi “modelkovský” tábor, kde sme sa učili chodiť po móle a pózovať. Od tej doby som príležitostne spolupracovala s profi fotografmi a teraz sa mi opäť naskytla príležitosť sa k niečomu podobnému vrátiť. Možno tým, že pracujem ako animátorka a sútaže väčšinou organizujem ja, sa mi zažiadalo pre zmenu postaviť sa na druhú stranu, na stranu súťažiaceho.

 

Čomu sa venuješ vo svojom voľnom čase?
Prípravám na najbližšie pracovné akcie a priateľovi. Keďže moja práca je zároveň mojím koníčkom, vo voľnom čase rada zájdem do fitka, kde vediem skupinové cvičenia alebo sa idem inšpirovať na hodinu niekoho iného. Taktiež medzi moje hobby patrí maľovanie na tvár a v neposlednom rade spev.

 

Napíš jedno slovo, ktoré ťa vystihuje? 
Duracell

 

Hlasujte za MISS Sympatia Záhoria 2018: »Kliknite na odkaz« a dajte pod fotografiu vašej favoritky LIKE


.
Toto je čítané

Študentské rady senických stredných škôl sa zišli na spoločnom stretnutí

Utorkové (16.4.) spoločné stretnutie študentských rád senických stredných škôl poskytlo priestor na…

BM: Ustekana sobota