Predstavujeme finalistiky MISS Záhoria 2018. Dnes finalistka číslo 7 Rohožníčanka Mária Šušotová. Finálový večer bude v sobotu 24. novembra v krásnych priestoroch Zámku v Holíči.

 

Mária Šušotová externe študuje právo na UK v Bratislave. Pracuje ako účtovníčka. Medzi jej záľuby patrí rybolov, adrenalínové športy, jazda na motorke a štvorkolke, turistika, fotenie. Príležitostne sa venuje fotomodelingu a hostessingu.

 

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Záhoria?
Ako malá som snívala stať sa miss, a keď prišla táto úžasná možnosť, povedala som si, že ju konečne využijem. Absolvovala som už nejaké súťaže, avšak na miss som nikdy nebola. Okrem toho som rodinne založený typ a keďže by som sa chcela budúci rok vydávať, je to asi moja jediná príležitosť zúčastniť sa súťaže miss, keďže vydaté ženy sa už prihlásiť nemôžu. Som veľmi rada, že som sa dostala do finále a môžem spolupracovať so všetkými skvelými ľuďmi, ktorých som tu spoznala.

 

Čomu sa venuješ vo voľnom čase?
Najradšej trávim čas s rodinou, pretože rodina je pre mňa prvoradá. V ostatnom voľnom čase trávim čas na rybách, jazdím na motorke a štvorkolke, milujem spoznávať nové miesta a krajiny, a preto medzi moje záľuby patrí aj cestovanie a turistika. Slovensko je nádherná krajina a myslím, že stále tu je čo spoznávať.

 

Ktoré jedno slovo ťa vystihuje?
Ťažko povedať, ale asi to bude úprimnosť – vždy som úprimná a otvorená ku každému, nemám rada falošných ľudí, radšej budem úprimná a poviem pravdu, než by som sa mala pretvarovať a klamať.

 

Hlasujte za MISS Sympatia Záhoria 2018: »Kliknite na odkaz« a dajte pod fotografiu vašej favoritky LIKE


.

BM: Ustekana sobota