Predstavujeme finalistiky MISS Záhoria 2018. Dnes finalistka číslo 10 Zuzana Ondriašová z Plaveckého Štvrtka. Finálový večer bude v sobotu 24. novembra v krásnych priestoroch Zámku v Holíči.

 

 

Zuzana Ondriašová je študentkou odbornej školy pedagogickej v Bratislave. Vo voľnom čase rada športuje, obľubuje posilňovňu, beh v prírode a momentálne navštevuje kruhové tréningy. Jej obrovskou záľubou je móda, ktorú veľmi rada sleduje a necháva sa inšpirovať. Venuje sa fotomodelingu. Rada trávi čas s rodinou a priateľmi.

 

 

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Záhoria?
Je to pre mňa výzva, pri ktorej získam veľa skúseností a splním si sen dostať sa do sveta modelingu. Tento projekt je plný skvelých ľudí a som rada že môžem byt jeho súčasťou.

Čomu sa venuješ vo svojom voľnom čase?
Svoj voľný čas rada trávim s ľuďmi ktorí sú mi najbližší, či už sú to priatelia alebo rodina. Taktiež je pre mňa veľkým oddychom prechádzka v prírode s mojim psom a mojim najlepším odreagovaním je šport, ktorému sa aktívne venujem. Taktiež svoj voľný čas venujem fotomodelingu, pri ktorom získavam čoraz viac skúseností a vedomostí na dosiahnutie mojich cieľov.

Napíš jedno slovo, ktoré ťa vystihuje? 
Cieľavedomá – vždy si idem za svojim cieľom aj napriek prekážkam.

 

Hlasujte za MISS Sympatia Záhoria 2018: »Kliknite na odkaz« a dajte pod fotografiu vašej favoritky LIKE


.

BM: Ustekana sobota