Do Knižnice – MCK Malacky pribudlo nový nábytkové vybavenie. Pri vstupe do našich priestorov víta návštevníkov regál špeciálne určený na noviny a časopisy.

 

 

V porovnaní s klasickými policami, ktoré sme doteraz používali na tento účel, pôsobí prehľadne a esteticky, šetrí miesto a čitateľ tu má pohromade nové i staršie čísla časopisov.

Pri návšteve knižnice si možno všimnete červený vozík naložený knihami, ktorý sa sem-tam premáva pomedzi regály. Nezľaknite sa ho, je to náš nový pomocník, ktorý nám uľahčuje a kultivuje zakladanie vrátených kníh naspäť do políc. Ďalším skvelým úlovkom sú 2 pohodlné kreslá v teplých farebných tónoch, ktoré spoluvytvárajú príjemnú domácku atmosféru čitateľsko-relaxačného kútika v priestoroch našej knižnice.

 

 

Ak sa pri potulkách pomedzi knižky dostanete až k terase, iste si všimnete, že časť detského oddelenia (literatúra pre najmenších) dostala nové regály v pestrých farbách. Získali sme tak viac úložných priestorov pre knihy, ktoré boli predtým natlačené v nedostačujúcich policiach. Teraz sa budú ľahšie a rýchlejšie vyhľadávať a vyberať a hlavne – menej ničiť.

 

Veríme, že naše interiérové vylepšenia budú pokračovať aj v ďalších rokoch a že spríjemnia pobyt v knižnici vám všetkým, ktorí do nej zavítate.

Nákup nábytkového vybavenia podporil z verejných zdrojov Bratislavský samosprávny kraj.

 

Mária Knotková


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota