Wellness Štúdio Čáry vám pomôže schudnúť bez diét s hladovaním a bez jojo efektu. Šestnásť rokov pomáhame ľuďom s obezitou. Objednajte sa na konzultáciu ešte dnes a získajte zľavu 70% na kompletnú telesnú diagnostiku alebo kompletné ošetrenie pleti. Čítajte ďalej, dozviete sa viac.

 

 

Čím je človek starší, tým je aj ťažší. Na Slovensku je viac obéznych (16,3%), ako je priemer EÚ (15,9%), za obézneho je považovaný jeden z troch Slovákov. Nejde len o kozmetický problém, ale predovšetkým o zdravotný. S nadmernou hmotnosťou sú spojené závažné zdravotné riziká ako cukrovka, srdcovo-cievne a dýchacie ochorenia, vysoký krvný tlak, ochorenia kĺbov a nádorové ochorenia.

 

Obézni ľudia zvyknú mať nielen zdravotné problémy, ale aj sociálne a psychické, majú zníženú sebadôveru. Nadmerná telesná hmotnosť je druhou najčastejšou príčinou predčasného úmrtia obyvateľstva. Je spôsobená nerovnováhou medzi príjmom a výdajom energie.

 

 

 

Našou snahou a úlohou je povzbudiť činnosť všetkých systémov v tele, aby sa dokázalo vyčistiť, zregenerovať a následne lepšie pracovať. Zlepšenie stavu je u každého individuálne. Závisí to od veku, akútneho alebo chronického ochorenia, dlhodobého užívania liekov, pitného režimu, vyprázdňovania a trpezlivosti. Účinky sa prejavujú pomaly a postupne, ale sú dlhodobé a trvalé. Telu je potrebné dodávať živiny, ktoré sa pri látkovej premene spotrebúvajú, a preto je ďalej potrebné ich obnovovať. Len osobné skúsenosti nás vedú k presvedčeniu, že Vám môžeme garantovať požadovaný výsledok a starostlivosť o Vás, ktorú si zaslúžite.

 

Po zhodnotení výsledkov telesnej diagnostiky vám bude poskytnuté individuálne odborné poradenstvo,  naučíme vás, ako sa správne stravovať a následne si budete vedieť sami zhotoviť jedálniček. Zdravý jedálniček je základom všetkého. Niektoré potraviny je potrebné razantne vylúčiť, niektoré obmedziť, niektoré nahradiť. Biela múka je pre telo zbytočná, obsahuje minimum vlákniny. Sladené nápoje a sladkosti sú úplne zbytočné, tie je potrebné vyradiť. Cukor oslabuje imunitu, každý mäsový výrobok je konzervovaný dusitanom sodným E-250, ten je nebezpečný pre pankreas, drží napr. šunku a to vás naučíme, čo si z toho vybrať.

 

 

Keď si dáte na raňajky smoothie koktejl nie je to zlá voľba, no chýbajú v ňom bielkoviny. Na desiatu je najlepšia varianta ovocie, namiesto krekrov orechy, semienka, sójové bôby, tvaroh. V ovsenej kaši sú sacharidy, ale výživová hodnota je minimálna. Zo sladkostí odporúčame len kvalitnú čokoládu, ale s mierou. Na obed je polievka základ, z hlavných jedál si vyberte ryb (losos, tuniak, pstruh…) z lovu, nie z chovu alebo mäso so zeleninou, no maximálne 3 x týždenne, aby lepšie trávilo. Z príloh je vhodná celozrná ryža, pšeno, bulgur, kuskus –  predvarená pšenica, veľmi výživná, nízkokalorická. Po obede je telo pripravené na ďalšie jedlo – olovrant. Večer neodporúčame žiadne ovocie, žiadne mäso, ale zeleninu, zeleninové šaláty, zeleninu na pare, rybu…

 

Nerobíme žiadne diéty s hladovaním a s jojo efektom, pretože každá ním končí, ale program správneho stravovania, kde máte zabezpečené sacharidy, bielkoviny, správne tuky v správnom percentuálnom zložení a telu nedodávame len stravu, makroživiny ale aj mikroživiny. Celkovou zmenou životného štýlu je výsledok trvalý. Z pohybu odporúčam napr. každý deň rýchlu chôdzu 20 min.

 

Objednajte sa ešte dnes na profesionálnu konzultáciu v oblasti zdravia a výživy, ktorá je spojená s detailnou analýzou tela na špeciálnom lekárskom prístroji. Prví desiati klienti získajú túto konzultáciu so zľavou 70% za výnimočnú cenu 8 EUR namiesto pôvodných 28 EUR. Objednávky na tel. čísle 0907 835 795.

 

Ošetrenie pleti

Našou úlohou je Vám pleť ošetriť tak, aby ste videli výsledok a naučiť Vás správnym návykom každodennej starostlivosti. Ošetrenie je spojené s minikurzom správnej starostlivosti, aby pleť zostala do vysokého veku pekná a zdravá. Poradíme Vám, ako sa zbaviť akné, ako riešiť pigmentové škvrny, popraskané žilky, ako ošetrovať mastnú pleť, suchú a citlivú, normálnu a zmiešanú, ochabnutú, vrásky, upchaté póry, opuchy okolo očí, kruhy pod očami a pod.

 

 

Poznáte 3 základné kroky? Čistenie, tonizáciu a hydratáciu? Nejde o žiadny prepych, luxus alebo časovú náročnosť. Používate správne krémy? Dajte si nad čajovú sviečku na lyžičku nejaký produkt, ak zapácha, je tam chémia (parabén, sulfát, ropa, alkohol, atď…). Vy to na pleti necítite, pretože sa všetko uvoľňuje pri teplote 60 stupňov. Kolagénové krémy pleť zlenivia, pretože vlastný kolagén zaspí, nepracuje.

 

Objednajte sa ešte dnes a získajte kompletné ošetrenie pleti patentovou výživou bez mechanického zásahu za výnimočnú cenu 8 EUR, namiesto pôvodných 28 EUR (platí pre prvých 10 klientov). V rámci zákazníckeho servisu môžete získavať ďalšie výhody, bonusy, galvanickú masáž pleti, vákuovú masáž, zlatú masáž, ultrafotónovú masáž a vyhrať skvelé darčeky. Objednávky na tel. čísle 0907 835 795.

 

Wellness štúdio Čáry – Helena Trojanová

“Dvadsať rokov som pracovala v zdravotníctve a šestnásť rokov pomáham ako výživová poradkyňa ľuďom s obezitou, podváhou, so zdravotnými problémami a problémami s pleťou pomocou fytoterapie, úpravou stravy a zmenou životného štýlu. Zúčastnila som sa mnohých medzinárodných školení, napr. v Paríži, Barcelone, Budapešti, Prahe, vo Wisle, kde som získala cenné informácie od najlepších lekárov, vedcov, nositeľa Nobelovej ceny za medicínu MUDr. Ignarra, aby som ich mohla aplikovať priamo do praxe a pomáhať tak naďalej Vám všetkým,” predstavuje sa majiteľka wellness štúdia Helena Trojanová.

 

 

Nájdete nás: Martin Kollára 127, 908 43 Čáry
Telefón: +421 907 835 795

 

 

Klienti hovoria…

Pani Klára, 150 kg, po 4 rokoch -60 kg, pás -51 cm

“Pani Trojanová bola tá osôbka, ku ktorej smerovalo mojich 150 kg s rôznymi diagnózami. Milo ma privítala, snažila sa ma dostať do obrazu a trpezlivo mi vysvetlila, akými procesmi musím prejsť a hlavne ich časovú náročnosť. Z 9 liekov denne potrebujem už len jeden, aj to len polovicu. Cvičím jogu, snažím sa stále zdokonalovať a viem, že sa to dá zvládnuť. Všetko je v hlave a treba si zachovať sebaúctu.”

 

Pani Eva, 49 rokov, 111,5 kg, po roku -26 kg, pás -27 cm

“K pani Trojanovej som prišla najskôr na ošetrenie pleti, pretože moja pleť bola problematická, mastná a pórovitá. Po prvom ošetrení som videla na mojej pleti výsledok a začali sme riešiť pleť. S mojimi zdravotnými problémami (štítna žľaza, cholesterol, tachykardia, bolesti pravého kolena, ženské problémy) som si myslela, že nie je možné schudnúť. Pani Trojanová mi povedala jednoduchú a zaujímavú vetu: “Dajme telu šancu, prispôsobíme mu podmienky a keď nevysúšame, nebudeme predsa vedieť.” Povedala to s takou istotou, že som neváhala a začali sme spolupracovať. Moje zdravotné výsledky sú úžasné, lekári ma chvália, pokračujem ďalej.”

 

Pani Adriana, 41 rokov, 77 kg, po 10 mesiacoch -13 kg, pás -16 cm

“Na odporúčanie mojej sestry, som prišla k pani Trojanovej na ošetrenie pleti. Nemala som problematickú pleť, skôr normálnu až zmiešanú, chcela som len vyskúšať a chodím k nej už 2,5 roka. Pani Trojanová ma pri ošetrení pleti oboznámila aj s chudnutím, ako to prebieha, čo to obnáša, bývala som nafúknutá, unavená, mala som zvýšené pečeňové testy. Som onkologická pacientka a môžem povedať, že chudnutie mi zachránilo život. Vďaka váhovému úbytku – 13 kg som si nahmatala hrčku na prsníku, diagnosticky a lekársky potvrdená rakovina. Som po chemoterapiách, 25 ožiaroch, narástli mi nové vlasy, cítim sa skvele a chodím do práce. Všetky moje zdravotné výsledky sú v poriadku.” 

 

Pani Magdaléna

“Chcem sa poďakovať pani Trojanovej za profesionálne vedenie kurzu v oblasti vnútornej výživy a kozmetiky, do jej štúdia chodím s radosťou a pravidelne, nakoľko sa tu vždy stretnem s ochotou, profesionalitou a milým úsmevom.”

 

Pani Katka

“Touto cestou sa chcem poďakovať pani Trojanovej za perfektnú starostlivosť o moju pleť a zdravú výživu, vďaka ktorej sa cítim mladšia a zdravšia. Vždy sa teším na nové stretnutie a na nové výrobky.”

 

Pani Lenka

“Vďaka kamarátke som sa osobne zoznámila s pani Trojanovou a so skvelými výrobkami. Ďakujem jej za milý a profesionálny prístup. Nikdy som nemala takú vynikajúcu pleť, skúšala som všetko možné aj nemožné. Som veľmi rada, že som ju stretla, prajem jej veľa spokojných zákazníkov a nech zostane taká úžasná ako doteraz.”


.

BM Salon EV