Finálový Galvečer sa uskutočnil v sobotu (24.11.) v krásnych priestoroch Holíčskeho zámku (Tabačkareň). Počas večera sa predviedla 11-tka krásnych žien v modeloch od slovenkých designerov ale aj celosvetovo známych značiek.

 

 

Moderná laserová show Vertigo spojená s akrobaciou a tancom vyhrvorila nezabudnuteľný vizuálny zážitok a zahájila finálový galavečer Miss Záhoria 2018. Moderátor finalistky predstavil počas prehliadky extravagantných modelov značky Gucci a Just Cavalli z butiku Gill Shop Bratislava. Nádherná kolekcia inšpirovaná Záhorím a folklórom od designerky Evy Baňovej podčiarkla ženskosť a krásu finalistiek.

 

 

Svoje záľuby a nadanie predviedli vo voľnej disciplíne sprevádzanej moderátorom, na pódiu sa teda tancovalo, spievalo, jumpigovalo, stepovalo, recitovalo ale aj boxovalo. Nielen mužské pohľady prilákali telá finalistiek v luxusnej spodnej bielizni značky LISCA, ktorú predchádzala nebezpečná show James Bond v modelok Klemon mode. Nasledovala módna show od návrhárky, kostýmovej výtvarníčky a designerky Lubici Cintulovej značky Lusi Best Fashion. Kým sa porota radila o výsledkoch divákom zaspieval muzikálový herec a moderátor večera Rober Halák.

 

V porote zasadli: 

Zdenko Čambal – primátor mesta Holíč
Josef Ronge – člen predstavenstva vinárstva Habsburg a vinohrady Habsburg
Martina Csalová – konateľka spoločnosti PREMIRA, zástupca exkluzívnej spodnej blielizne značky LISCA
Anna Jakubovičová – zástupkyňa spoločnosti Hílek a spol.
Adam Rozboril – konateľ reklamnej agentúry Amedial
Marián Hornyak – marketing manager obchodného centra Bory Mall Bratislava
Daniela Takáčová – riaditeľka zábavno-obchodného centra MAX Skalica
Romana Bocková Svatíková – project manager spoločnosti Banana Events Production
Soňa Postová – riaditeľka súťaže Miss Záhoria

 

V záverečnom defilé v spoločenských šatách zo salónu Lírio sa finalistky predviedli poslednýkrát. Výsledky vyhlásili riaditeľka súťaže Miss Záhoria Soňa Postová a projektová managerka spoločnosti Banana Events Production Romana Svatíková.

 

 

Okrem hlavných titulov sa už tradične udeľoval titul Miss Záhoria Sympatia 2018, ktorý získala Laura Hujsová (21 rokov) z Kútov.

2. vicemiss Záhoria 2018 sa stala Zuzana Ondriášová (18 rokov) Plavecký Štvrtok

1. vicemiss Záhoria 2018 sa stala Laura Kujanová (20 rokov) Malacky

Miss Záhoria pre rok 2018 sa stala Dorota Hrnčiríková (18 rokov) Holíč 

 

„Dievčatá si finálový večer užili, bolo to vidieť na pódiu a v hľadisku bola skvelá atmosféra. Dievčatá  to skvele zvládli, som na nich hrdá. Touto cestou by som rada poďakovala generálnemu partnerovi podujatia spoločnosti GGE za finančnú podporu projektu Miss Záhoria a hlavným partnerom Hílek a spol., Mesto Holíč, Vinárstvo Habsburg a ďalším,“ dodáva záverom Soňa Postová – riaditeľka súťaže Miss Záhoria.

 

 

Víťazka získala automobil značky SEAT od spoločnosti Hílek a spol., diamantový náhrdelník od Šperk Holíč, poukážku v hodnote 500 EUR od desingerky Lusi Best Fashion,  zájazd od Jana Travel, francúzsku kozmetiku značky NUXE, Dolce & Gabbana peňaženku z butiku Gill Shop, balíček Mark Scrub, poukaz do Bory Mall na nákupy a veľa ďalších krásnych a hodnotných cien.


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota