Prinášame výsledky a komentáre k futbalovým zápasom. Postupne uverejníme aj ďalšie výsledky.

Muži: TJ Slavoj Moravský sv. Ján – Križovany 1: 5 (0:2)
Naši síce nenechávali nič na náhodu a už v začiatkoch mali dvešance, ale boli to práve hostia, ktorí v 30 min. otvorili skóre. O pár minút veľkou nepozornosťou nášho golmana sme prehrávali už 0:2. Po prestávke sa naše mužstvo snažilo upraviť výsledok, čo sa aj peknou hlavičkou podarilo Michalovi Vráblovi. Avšak ani výrazné
zlepšenie hry a držanie lopty, v ktorej sme mali prevahu nestačilo na rýchle kontri súpera, ktorý v 70 min. zvýšil z uhla strelou špicom. O pár minút na to sa nášmu brankárovi podarilo faulovať v pokutovom území a z penaulty sme dostali ďalší gól. V závere hostia upravili výsledok na 1:5. Na túto hru, ktorú predvádzal súper sme nestíhali ani keby rozhodca pískal tak ako sa má a reagoval na avíza svojich asistentov. Je to síce krutý výsledok na koniec sezóny ale nezodpovedá prejavu našej hry.

Dňa 13.11.2010 o 14 hodine muži TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Slovan Bratislava (juniori), priateľský zápas pri príležitosti ukončenia jesennej časti sezóny. Všetkých fanúšikov srdečne pozývame.
Komentár pripravil Michal Bordiga.

Muži: Sekule – Dubovce 3:1 (3:1)
Posledný jesenný zápas dopadol tak, ako sme si predstavovali. O všetkom podstatnom sa rozhodlo už v prvom polčase, keďže sme po pol hodine hry vyhrávali už 3:0. Hostia v poslednej minúte prvého polčasu výsledok upravili. Po zmene strán boli šance na oboch stranách, výsledok sa ale už nezmenil. Sezónu sme skončili s mierne zmiešanými pocitmi, keďže sme mali byť v tabuľke určite oveľa vyššie. Verím ale, že na jar, kedy mávame výsledky lepšie, sa už budeme posúvať v tabuľke len hore.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Muži: Závod – Rohožník 2:1 (1:0)
Gól Závod: Procháska Ján (11m), Uhrinec
Zostava: Vašek – Blecha M. (Chvátal L.), Košický, Kováč, Uhrinec – Andrla, Žák, Blecha R., Procháska Ján, Chvátal M. (Krajčír) – Procháska Jozef (Šíp)

Hostia prišli s mladým behavým mužstvom. Skoro celý zápas mali hostia optickú prevahu. My sme šli do vedenia, keď Procháska Jozef bol faulovaný a následný pokutový kop Procháska Ján bezpečne premenil. Hostia v prvom polčase hrozili najmä strelami spoza šesťnástky. Na začiatku druhého polčasu nás Rohožník pritlačil. Jeho tlak vyústil v 64. minúte gólom. Po góle sme sa trocha otriasli a hra sa vyrovnala. Rohožník mohol nakloniť misky váh na svoju stranu, ale dvakrát vo vyložených šanciach zlyhal. My sme mohli streliť gól Chvátalom Maťom. V 85. minúte po rohu Uhrinec usmernil hlavou loptu do siete – 2:1. Tento gól by chcel šťastný strelec venovať Andrejke Zaicovej. Nám vyhovujúci stav vydržal až do záveru, a tak sme koniec sezóny ukončili víťazstvom. Tento stav vydržal až do záveru, a tak sme koniec sezóny ukončili víťazstvom.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Muži: Jacovce – Kúty 1:1 (0:0)
gól: Vladimír Hyránek
Bol to vyrovnaný zápas. Poch chybe, resp. nedohode našej obrany sme inkasovali gól na 1:0. Postupne sme však súpera zatlačili a po peknej akcii sme 5 min. pred koncom záasu vyrovnali na 1:1.

Dorast: Smolenice – Kúty 1:4 (0:2)
góly: Adam Polák 2, Juraj Valachovič, Sebastián Kopiar
Kombinančne i herne sme boli lepším mužstvom. Bol to zápas v našej réžii.

Toto boli posledné zápasy jesennej časti, ostatné mužstvá Kútov už majú prestávku.

Zaslala Martina Poláková.


.

BM: Ustekana sobota