Stolnotenisový turnaj O pohár starostu obce Moravský Svätý Ján začína písať svoju dvanástu stránku existencie. Tak ako každý rok budeme za stolnotenisovými stolmi súťažiť od najmladších žiakov až po seniorov v trinástych súťažných kategóriách. 

 

 

V dvoch dňoch sa vystrieda za stolmi približne 120 hráčov a hráčok, ktorí sa rozhodnú po najkrajších sviatkoch roka Vianoc  a pred oslavou príchodu Nového roka, vymeniť pohodlie domova za šport a prídu si zahrať stolný tenis.

Turnaj nie je len o športových výkonoch, ale i o stretnutiach s priateľmi, známymi  a hlavne o zábave. Však kde inde si môžete pozrieť vzájomné súboje našich seniorov, registrovaných hráčov a samozrejme detí a mládeže. Každý  zúčastnený vydá zo seba maximum, aby predviedol svoje umenie s raketou a loptičkou. Naše začínajúce deti budú mať možnosť predviesť všetko to čo sa naučili od septembra a tie, ktoré hrávajú stolný tenis dlhšie predvedú ako sa zdokonalili a herne vyspeli.

 

 

Kde sa dá toto všetko vidieť? A kedy to bude? Tak ako každý rok nám priestory poskytne Základná škola Sekule, kde v dvoch telocvičniach budeme hrať na deviatych stoloch. Hrať a súťažiť budeme 28. 12. žiaci a dorast a 29. 12. muži a ženy.

 

Bude dobré ak sa hráči prihlásia vopred e-mailom (info@skjanan.sk) , aby sme vedeli všetko zabezpečiť vopred, do 26.12.2018. Ak zabudnete nič sa nedeje stačí prísť v deň turnaja do telocvične do 8:30 a zaregistrujeme Vás. Bližšie informácie ako i propozície turnaja nájdete na našej web stránke www.skjanan.sk.

  

V mene športového klubu ŠK JÁŇAN Moravský Svätý Ján Vám prajeme krásne Vianoce a tešíme sa že sa uvidíme na našom turnaji.

Ondrej Kmoško


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota