Dražba hráčskych dresov HK Skalica prebiehala týžden na facebookovej stránke občianskeho združenia Záhorácky anjel. Celkom boli záujemcovia o špeciálnu charitatívnu sadu dresov HK Skalica ochotní ponúknuť 1 801 eur, pričom celkovo najdrahším kúskom bol  posledný hráčsky dres Tibora Kutálka, ten sa vydražil za 420 eur!

 

 

“Som veľmi rád, že môj posledný dres, v ktorom som sa aj lúčil s ľadom a kariérou mohol pomôcť tam , kde to je potrebné . Urobilo mi to neskutočnú radosť” konštatuje ex-kapitán HK Skalica Tibor Kutálek, ktorý musel kariéru ukončiť pre zdravotné dôvody.

Výťažok z dražby slávnostne odovzdal riaditeľ skalického klubu Miroslav Lipovský do rúk predsedu združenia Záhorácky anjel Erika Formánka priamo na skalickom ľade. “Priznávame, takýto záujem o dražbu sme v združení nečakali. Do dražby sme išli s malou dušičkou. Peniaze v budúcom roku pomôžu tam, kde to na Záhorí bude potrebné” vďačne hodnotia dojatí zakladatelia Erik Formánek a Barbara Sosnová

Spolupráca klubu HK Skalica a charitatívneho združenia Záhorácky anjel je aktívna už tretím rokom. V prvej sezóne sa stal klub čestným krstným otcom združenia, kedy anjelské krídla pokrstili ľadom počas finálového zápasu. “Veľmi si túto spoluprácu vážime a chceme ju naďalej aktívne rozvíjať” dodáva Formánek.

 

Erik Formánek


.

BM: Ustekana sobota