„Tohle není cesta kolem světa, tohle je cesta do vesmíru!“ Veríme, že takto nejako budú reagovať všetci, ktorí sa rozhodnú valentínsky víkend stráviť v spoločnosti pozitívne naladených ľudí, hudby a zábavy.

 

 

DFS Juran týmto pozýva všetkých, ktorí chcú zažiť Cestu okolo sveta za jednu noc na štvrtý Valentínsky maškarák konajúci sa v sobotu 16. februára v jurskom kulturáku. Všetky hotelové izby a valentínske pobyty sú už aj tak dávno zabookované a lásku môžeš vyznať kľudne aj na parkete 😛 Nedaj sa prosiť, príď medzi nás a nechaj nás na základe tvojej masky hádať, z ktorého konca sveta si k nám zavítal.

 

 

Premyslená výzdoba, jedlo, pitie, silná tombola, to všetko je samozrejmosťou každého ročníka. Kto bol, vie. Aby bolo aj tento rok všetko tip-top, pozvali sme si naozaj skvelú kapelku TIP TOP Band s naším kamarátom Jankom Slezákom. Kto by teda pochyboval o kvalite muziky, rovno ho ubezpečujeme, že obavy absolútne nie sú na mieste 😉

 

Ako pravil klasik: „Všetky cesty vedú do Jura“. Takže sa na teba tešíme, skvelou zábavou ručíme a tým sa aj lúčime. Ahoooj. A dojdi! 

– DFS Juran – 


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota