Na Záhorí sa bude môcť verejnosť oboznámiť s pestrou ponukou stredných škôl Trnavského kraja v rámci festivalu stredných škôl s názvom KAM NA STREDNÚ.

 

 

Výstavy sú pokračovaním úspešnej prezentácie stredných škôl a významných zamestnávateľov v kraji, ktorá sa konala na župe po prvýkrát v Trnave, v decembri minulého roka. Výstavy sú lákadlom nielen pre žiakov 8. a 9. ročníkov základných škôl, ale aj pre ich rodičov, ktorí majú možnosť spoznať zaujímavú paletu možností v oblasti vzdelávania a uplatnenia sa na trhu práce.

 

Všetkých žiakov a ich rodičov pozývame na výstavu KAM NA STREDNÚ v piatok 25. januára v Dome kultúry v Senici. Výstavy sa začínajú od 9. hodiny ráno a potrvajú až do 17. hodiny popoludní.

 

 

Priamo na podujatí školy návštevníkom predvedú formou prezentácií a moderovaných vstupov, prečo by sa mali záujemcovia prihlásiť práve na ich školu. Chýbať nebudú ani diskusné pódiá s odborníkmi z praxe a kariérnymi poradcami, firmy zapojené do projektu duálneho vzdelávania, ukážky aktivít, programov a úspechov stredných škôl či užitočné poradenstvo pri výbere školy.

Program a zoznam zúčastnených stredných škôl nájdete v prílohe.

  


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota