Záhorácky klub podnikateľov (ZKP) je iniciatíva, ktorá má pomôcť ľuďom z biznis prostredia vzájomne sa spoznať, obohacovať sa o skúsenosti a rozvíjať podnikanie na Záhorí.

 

 

Ste aktívny podnikateľ, ktorý chce svoje podnikanie posunúť na vyšší level, získať cenné know-how a pravidelne sa stretávať s ľuďmi s rovnakými obchodnými záujmami? V tom prípade sa poďte pridať do nášho klubu!

 

“ZKP je biznisová platforma, ktorá združuje ľudí s podobnými hodnotami a pomáha im rásť a rozvíjať sa.” To je myšlienka, na ktorej Martin Kadlec, holičský podnikateľ v oblasti remeselného pivovarníctva a Martin Vach založili Záhorácky klub podnikateľov. Na pravidelných stretnutiach v reštaurácii Jozef II., spoločne s ostatnými členmi klubu, hľadajú nové cesty v podnikaní a prichádzajú s kreatívnymi nápadmi.

 

Pravidelné biznis raňajky vytvárajú na Záhorí priestor pre networking, nadväzovanie užitočných kontaktov, hľadanie nových príležitostí pre jednotlivých podnikateľov, ale aj pre rozvoj regiónu. Klub je otvorený pre všetkých, ktorí sa pohybujú v oblasti biznisu a chcú byť súčasťou progresívnej iniciatívy založenej na dôvere v seriózne podnikanie.

 

 

Pravidelné stretnutia nám umožňujú zdieľať našu víziu budovania efektívneho podnikateľského prostredia a vymieňať si skúsenosti medzi sebou. Vďaka tomu sa môžeme poučiť z chýb ostatných a neopakovať ich, čo šetrí nielen náklady, ale aj čas. Navzájom si pomáhame s reklamou a budujeme spoločné projekty. „ Hovorí Martin Kadlec.

Naším úsilím je pomôcť podnikateľom prekonávať problémy a zefektívniť ich podnikanie prostredníctvom know-how a cenných skúseností. Chceli by sme, aby sa im darilo, pretože z vlastnej skúsenosti vieme, že je to náročná misia.

 

 

5 dôvodov, prečo sa oplatí byť členom ZKP:

  • Vždy budete mať aktuálne informácie a novinky z podnikateľského prostredia.
  • Získate nové obchodné kontakty, priateľstvá a partnerstvá.
  • Zvýšite povedomie o vašej spoločnosti v regióne, kde pôsobíte.
  • Naučíte sa množstvo cenného know-how od lektorov klubu.
  • Môžete rozvíjať a zveľaďovať svoje podnikateľské schopnosti, radiť ostatným a zároveň získať pomoc s problémami, na ktoré sami nestačíte.

 

Ako hodnotia ZKP jeho aktuálni členovia?

Ján Májek, Frederik Ravas
ZKP je podnikateľská platforma, ktorá v dobe digitalizácie vracia podnikateľov späť ku osobnému kontaktu, čo je dôležité pre vznik nových priateľských väzieb a obchodných partnerstiev. Je to príležitosť dozvedieť sa nové informácie, podeliť sa o naše know-how a navyše sa pri tom aj dobre najesť. Vrelo odporúčame! Marketingová agentúra UPVISION.

 

 

Jiří Wagner
Skvelé raňajky, výborní a úspešní ľudia. Každý človek má svoj príbeh a je potrebné počúvať  a vybrať si pre seba to najlepšie. Sú to skúsenosti, ktoré vám nikto nedá. Je veľmi podnetné, že niečo také vzniklo a funguje. Verím, že sa kvalita klubového fungovania bude neustále zvyšovať a som rád, že spoznávam mnoho ľudí, o ktorých som doteraz vedel iba z počutia.Príjemným bonusom sú raňajky na mieste, ktoré mám veľmi rád,“ dodáva ocenený člen klubu, Jiří Wagner.

 

Henrich Bukovský – BO-MONT
Členom ZKP som sa stal preto, aby som spoznal podnikateľov v našom regióne s možnosťou nadviazania nových obchodných vzťahov.
Na stretnutiach ZKP sa ukázalo, že to nebude jediný benefit členstva. Členstvo prinesie okrem iného aj možnosť získania nových vedomostí z hľadiska ekonomického, právného alebo bežných dennodenných činností podnikania.

Mimo to som získal pocit, že dobrým dôvodom členstva je aj spolupatričnosť k spoločnosti serióznych a perspektínych ľudí, ktorí si v budúcnosti budú vedieť vzájomne vypomôct a možno spoločne vytvoriť aj nové projekty.

 

 

Pozvánka na najbližšie biznis raňajky

Ak vás zaujíma, ako vybudovať úspešnú firmu a rozvíjať vaše podnikanie, alebo sa chcete podeliť o svoje skúsenosti a pomôcť tak druhým, pridajte sa k nám 12.02. 2019 v reštaurácii Jozef II. o 08:00.  Radi vám pri šálke dobrej kávy projekt bližšie predstavíme a ak budete mať chuť, rovno si s nami môžete dať aj prvé biznis raňajky, ktoré budú zamerané na účtovné záležitosti a GDPR. 

 

 

,, Chcem byť členom ZKP“


.

BM: Kralici