Každé jedno dievča poteší možnosť zaznačiť si do svojho vlastného diára svoje zážitky, spomienky, svoje vlastné citáty a myšlienky. Práve pre toto som vydala na rok 2019 dievčenský diár pre násť ročné dievčatá.

Diár je obohatený o moje motivačno-inšpiratívne citáty, ktoré dokážu každej mladej slečne pomôcť nastaviť si ciele, ktoré si tam môže zaznačiť a v budúcoročnom diáry na rok 2020 zhodnotiť ich naplnenie. Diár je jednou z foriem ako si môžeme uchovať svoje spomienky na tie najkrajšie roky detstva. Verím tomu, že v dospelosti si radi prečítajú svoje zážitky a spomienky.
A maminky si tiež môžu nájsť chvíľu času na seba pri čítaní mojich vlastných citátov, ktoré sú plné skúseností, zážitkov a poznania z bežného života. Stačí si otvoriť “Zrnká pocitov a myšlienok” a nechať sa unášať kľudom a relaxom.
“Dievčenský diár 2019” pre mladé slečny  a “Zrnká pocitov a myšlienok” pre maminku.
Akciová cena na dopredaj “Dievčenského diára 2019” len za 7,5 eur. Zrnká pocitov a myšlienok za 8 eur. (+ poštovné, prípadne bezplatná osobná doprava v okolí  Čáry, MA, prípadne v BA).
Ak by ste chceli vedieť viac neváhajte sa pozrieť na moju web stránku www.elibet3.webnode.sk, alebo Vás rada uvítam ako priateľov na mojom FB profile “Eli Bet”. Rada Vám odpíšem na Vaše otázky aj cez e-mail: elibet@szm.sk

.

BM: Ustekana sobota