Obľúbené rodinné podujatie, Telekom Detský Festival, prichádza do najrodinnejšieho nákupného centra Bory Mall v Bratislave s novou témou.

 

 

Tento rok zažijú deti parádny Magentový cirkus. Čakajú ich chodúliari, šašovia, žongléri, akrobati, siláci s činkami, mímovia a iní cirkusoví umelci. To všetko už 16. februára v Bory Mall a vstup je voľný.

 

 

 

Na hlavnom pódiu vystúpia cirkusoví umelci na čele s CIRKUS KUS a Teáter Komika v kombinácii s obľúbenými detskými interpretmi. Príde aj SNÍČEK HUGO a Kúzelník Peter Šesták. Nezabudnuteľné premiérové vystúpenie budú mať Mici a Mňau a veľkú dávku energie prinesie ohňová show a bubnujúci klauni v prevedení bubeníkov Batida.

 

 

Živé zvieratá počas festivalu nestretnete. Na maskota medveďa na bicykli však určite v uličkách nákupného centra narazíte. Odvážni rodičia si spolu so svojimi deťmi budú môcť vyskúšať, aké to je liezť na lane v 20 cm výške nad zemou. FANTASTICKÁ LEGO® ZÓNA, ktorá nadviaže na film LEGO® PRÍBEH 2, bude pripravená pre všetkých “lego maniakov”. Dokonca budete môcť vyhrať aj kopec Lega ® a iné skvelé ceny.

 

 

Už tradične ako minulý rok, aj tentokrát počas festivalu zažijete CIRKUSOVÝ POCHOD. Ťahať sa bude naprieč celým nákupno-zábavným centrom Bory Mall. Navyše, kto príde v maske klauna alebo bude jednoducho ako klaun vyzerať, môže vyhrať jednu zo super cien od partnerov TELEKOM DETSKÉHO FESTIVALU. Čo myslíte, podarí sa Richardovi Vrablecovi počas celého dňa skrotiť všetkých cirkusantov?

 

 

Ako je už pri tejto detskej udalosti zvykom, na záver pre vás KOHÚTIK ŤUKI A ZAJO TURBO pripravili úchvatný CIRKUSOVÝ KONCERT MIRA JAROŠA. Ak sa tu nájdu aj milovníci hry MINECRAFT, rodičia sa môžu tešiť na vzdelávaciu novinku. Na podujatí sa predstaví MINECRAFT EDUCATION EDICTION, ktorá by mala deťom pomôcť pri vzdelávaní sa. ZÓNU ŠPORTU pripravia už známi odborníci zo SPORT KIDS ACADEMY.

 

Vidíme sa všetci 16. februára od 9:00 do 19:00 v Bory Mall. Nezabudnite, podujatie je ZDARMA pre všetky deti a rodičov. Program festivalu nájdete tu.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota