Prvé kolo bežeckých pretekov so psom Fitmin Cupu sa bude konať 13.4 v areále Camping Park Karpaty Kuchyňa.

 

 

V roku 2019 sme pre vás pripravili seriál piatich pretekov v individuálnych mushingových disciplínach Canicross, Bikejoring a Scooter so psom. V rámci jednotlivých kôl budú účastníci zbierať body v každej kategórii zvlášť a na finálovom kole budú vyhlásení víťazi celoročného Fitmin Cupu 2019.

 

 

Každé kolo preteku bude taktiež vyhodnotené vecnými cenami zvlášť. Vyhlásenie víťazov jednotlivých kategórií celého FITMIN Cupu je okrem získania dostatočného počtu bodov na víťazstvo podmienené aj účasťou na finálovom kole cupu- (Ak pretekár nebude prítomný na finálovom preteku, cena sa posunie ďalšiemu podľa súčtu bodov z jednotlivých kôl)

 

 

V rámci Cupu sa súťaží v troch rôznych kategóriách – Canicross, Bikejoring, Scooter. Trať pretekov cca 4 km (pri teplom počasí kratšia).

 

Termíny kôl FITMIN Cupu 2019:

1. Kolo  13.4. Kuchyňa
2. Kolo  4.5.  Rajec
3. Kolo  7.9. Doľany
4. Kolo  28.9. Haniska
5. Kolo  29.9. Košice – finále

 

Prihlášky a viac informácií  na www.mushing.sk  Na jednotlivých kolách môžu štartovať len pretekári, ktorí sa riadne prihlásili a zaregistrovali na jednotlivé kolo do termínu uzávierky prihlášok. Uzávierka prihlášok je v stredu 10.4. o 22:00.

 

Seriál pretekov sa koná pod záštitou SZPZ, na pretek sa vzťahujú pravidlá SZPZ s výnimkou možnosti štartovania na všetkých 5tich kolách aj pre neregistrovaných pretekárov. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na skrátenie trate v prípade nevyhovujúcich klimatických podmienok.

 

Ďalej: Udalosť na Facebooku


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota