Trenčania vstúpili do zápasu aktívne a do vedenia sa dostali v 7. minúte, keď center Skovajsu z priameho kopu usmernil hlavou do senickej bránky Čatakovič.

 

Foto: Facebook AS Trenčín

Postupom času sa osmeľovali aj hostia, no gólovú príležitosť si nevytvorili. Trenčania mali prevahu, lopta bola väčšinu času na ich kopačkách, no druhý gól sa im streliť nepodarilo. Veľkú šancu mal v 44. minúte Sleegers, jeho hlavičku z bezprostrednej blízkosti však senický brankár Taborda nohami vyrazil.

Úvodných 15 minút druhého polčasu patril Seničanom, vedenie si však domáci hráči bezpečne držali, keďže hostia si výraznejšiu šancu nevypracovali. Naopak, Trenčania poistili svoje víťazstvo druhým gólom v 82. minúte, keď sa z jedenástky presadil Ubbink. Gólu predchádzal faul lakťom hosťujúceho obrancu Duboisa, za ktorý videl po druhej žltej karte červenú. Konečný výsledok na 3:0 stanovil v prvej minúte nastaveného času striedajúci Paur, ktorý presne zakončil prakticky do prázdnej brány individuálnu akciu Ubbinka.

 

AS Trenčín – FK Senica 3:0 (1:0)
Góly: 7. Čatakovič, 82. Ubbink (z 11 m), 90.+1 Paur. Rozhodovali: Smolák – Kováč, Roszbeck, ŽK: 20. Dubois (Senica), ČK: 81. Dubois.
Trenčín: Chudý – Yem, Šulek, Mašovič, Skovajsa – Lamine – Ubbink, Zubairu – Sleegers (90.+2 Sleegers), Čatakovič (68. Paur), Corryn (85. Kadák)
Senica: Taborda – Dubois, Da Graca, Dias, Asmah – El Moudane, Petshi – Zezinho – Klapan (76. Castaneda), Ramirez (87. Addo), Deretti (67. Atkinson)


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota