Mestské centrum kultúry opäť poteší divadlachtivých divákov, a to už v utorok 5. marca o 19.00 h v Kultúrním domečku v Malackách. Na doskách, ktoré znamenajú svet, sa predstaví DIVADLO KOMÉDIE a uvedie veselohru s pesničkami z pera britskej autorskej dvojice David Greig – Gordon McIntyre LETNÁ NOC.

 

 

Originálna komédia o generácii štyridsiatnikov – outsiderov, ktorí sa uprostred jednej noci, ale aj uprostred svojich životov a vzťahov, vzájomne spoznávajú, strácajú, míňajú a nachádzajú. LETNÁ NOC je mierne zamotaný príbeh o náhodnom stretnutí nesúrodého páru, ktorý spája životný pocit večnej nespokojnosti a hľadania. Stretnutie dvoch zúfalcov sa rozvinie do nezáväzného a od všetkých stereotypov oslobodeného dobrodružného flámu. Divadelná hra v sebe spája dramatickú rovinu i bizarnosť situácií príbehu s jej stand-up rozmerom. Dopĺňa ju dominantná hudobná zložka predstavenia – v tomto prípade živá hudobná produkcia.

 

Nikdy nekončiaci žúr letnej noci. Prudko dojímavá gangsterka! Jedinečný divadelný komiks!
Inscenácia, ktorá v jednotlivých scénach strieda zábavné situácie, iskrivé dialógy, nepredvídateľné pointy, dramatické zvraty, romantické momenty… Ľudskosť, sentimentalita aj ironický cynizmus. A to všetko spoluvytvára dynamicky pulzujúci tok inscenácie. Navyše pripomenie divákom nejeden povedomý moment z ich života.

 

V hlavných úlohách: Kristína Farkašová a Marcel Ochránek. Ďalej hrajú a naživo muzicírujú Tomáš Michalčák a Štefan Tomko, réžia Svetozár Sprušanský.
 

Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni kina alebo online na www.mckmalacky.sk


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

BM: Ustekana sobota