Tím BBM Malacky ma svoje zastúpenie v 1. slovenskej lige vedenej Slovenským biliardovým zväzom. Po Extralige je to druha najvyššia slovenská súťaž družstiev, kde v tomto roku hra 8 tímov z celého Slovenska.

 

 

Zápasy tímov sa hrajú v 3 rôznych hrach, v hre č.8, č. 9 a v hre č. 10. Celkový počet zápasov v jednom ligovom kole je 9. Tímy sú zložené minimálne z 3 hráčov, pričom v každej hre proti sebe nastúpi dvojica hráčov a na každý ďalší zápas sa tieto dvojice menia, to znamená, že v jednom ligovom kole nemôže žiaden hráč hrať dvakrát s tým istým hráčom zo súperovho tímu. Vyhráva tím, ktorý získa viac výhier z jednotlivých zápasov. Zápasy sa hrajú v duchu fair play, bez rozhodcu. Hráč nastúpi na zápas v predpísanom odeve, ktorý sa označuje ako dress code. Víťazný tím si za výhru pripíše jeden bod do tabuľky. Po skončení sezóny prvé dva tímy z čela tabuľky postupujú do najvyššej slovenskej ligy a naopak posledné dva tímy zostupujú do ligy nazvanej Rebild.
 

V sobotu 16.2. v Malackách v domácom prostredí tím BBM privítal súperov 1.BC Ohnivko Banská Bystrica – Ľubomír Koppa, Michal Urban, Michal Mihok, Ján Tomčo. Za domáci tím nastúpili vedúci Branislav Honz, Tomáš Hrabovský, Lukáš Fekete. V kvalifikačnom zápase sa z výhry tešil zaslúžene tím 1.BC Ohnivko Banská Bystrica 2:7.

Chlapcom v ďalšom zápase držíme palce a želáme úspech.

TH


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota