Počas víkendu 8-9.3. sa v kultúrnom dome v Malých Levároch a pri Levárskej šutrovni uskutočníZimný Djembe Picnic Festival, na ktorom zažijete koncerty africkej hudby, bubnovačky pre dospelých a deti, detské divadlo, stretnutie otužilcov a prednášky, ktoré pomôžu Vášmu zdraviu.

 

 

Piatkový a Sobotný večer bude patriť koncertom africkej hudby:

Djembe picnic bandDjembe Brothers, Neskutočné údery a Jamadan

Sobotné popoludnie bude patriť deťom: od 14:00 budú „tvorivé dielne s Andrejkou“, O 16:00 začína detské Divadlo z Domčeka s predstavením: „Domček, domček, kto v tebe býva.“ – Rozprávkový príbeh aj pre najmenšie deti.

 

Po divadle zabaví Vaše deti maestro Tono Guth s Bubnovačkou orchestra.

 

Počas celej soboty sú naplánované užitočné workshopy a prednášky ako škola hry na austrálske didgeridoo, kurz intuitívneho tanca, domáca liečivú bylinková záhradu.

Príde aj Ingrida LA Manche – Slovenka ktorá sa pripravuje na preplávanie prieplavu LA Manche. NaučíVás ako začať s otužovaním a diaľkovým plávaním.

Michaela Davidovičová je jedna z mála žien na svete, ktorá je certifikovaná inštruktorka svetoznámehosnežného muža Wim Hofa. Naučí Vás dýchacie cvičenia, ktoré pomôžu Vášmu zdraviu.

Sobotné popoludnie bude venované aj stretnutiu otužilcov, ktoré organizujú RUDAVSKÉ MEDVEDE. Na Levárskej šutrovni sa o 13:30 plánuje spoločný vstup do vody.

Na festivale počas celého víkendu bude prebiehať výmenný SWAP. Že čo je to? SWAP nie je burza ani smetisko. Je to výmenný obchod. Jeho zmyslom je vymeniť veci, ktoré už nepotrebujem (no sú plne funkčné, oblečenie čisté a ožehlené, knihy 100% strán, elektronika aj s baterkami a bez poškodení, hračky čisté a použiteľné. . ) za niečo čo aktuálne potrebujem.

Viac info: Facebook udalosti

Vstupné 4 EUR. Vstupné Sobota 2 EUR. Deti zadarmo.

Partneri festivalu: Obec Malé Leváre, Záhori.sk


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

Lakovanie a Pieskovanie