Final 4. Holíčania k tomu potrebujú už len zdolať niekoľko súperov z nižších miest tabuľky 2. ligy Západ. Ďalším súperom Holíča bola dňa 23.02.2019 Ivanka pri Dunaji. Domáci pristúpili k zápasu poctivo a súpera nepodcenili.

 

 

Začiatok prvej štvrtiny Holíču vyšiel a po šnúre 10-tich bodov vyhrával v pomere 13 : 2. Tento nasadený trend sa Holíčanom podarilo udržať až do konca prvej štvrtiny, ktorú nakoniec vyhrali o 20 bodov. V druhej štvrtine sa super snažil náskok skorigovať, no Holíču sa podarilo po sérii stratených lôpt znovu zmobilizovať sily a náskok natiahol na polčasový rozdiel 22 bodov. Druhy polčas nepriniesol žiadnu drámu, keďže Holíč natiahol svoj bodový náskok na finálnych 39 bodov.
 

 

Holíčania teda zostávajú zatiaľ neporazení na čele tabuľky 2. ligy Západ. Aj napriek absencii stredných rozohrávačov sa podarilo Holíču hrať dobrú kombinačnú a nesebeckú hru. Do zápasu sa už od začiatku zapojili viacerí hráči z lavičky, ktorí predviedli veľmi dobrý výkon na oboch poloviciach ihriska. Ďakujeme Mestu Holíč , všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu.
 

MŠK BO Holíč – BK Klokani Ivanka pri Dunaji 109:70 (54:32 polčas)
Body + zostava Holíč: Masaryk, Rozboril 20, Snopko 18, Došek 12, Hanusek 16, Mihaliska 12, Jabornik 9, Mlynek 22,  Marenčík O.
Tréner: Marenčík Ľ.

Mario Jabornik


.

BM: Festival Záhrad