Všetci milovníci a milovníčky krásy, módy a štýlu sa môžu tešiť na festival zábavy a radosti! Prvý ročník veľtrhu štýlu, krásy a radosti sa uskutoční počas víkendu 30.-31.3. v priestoroch Tabačiarne na Holíčskom zámku.

Môžete sa tešiť na najúspešnejších ľudí z nášho regiónu, výživné prednášky, workshopy a talkshow.
Ambasadormi sú:
  • Nikola Ambrúsova- Vizáž roka 2017
  • Jojo Belan- Barber of the year 2017 (SR/ČR)
  • Michal Holaza- športový a kondičný tréner
  • Sára Greňová- svadobná koordinátorka
  • Dorota Hrnčiríková- Miss Záhoria 2018
 
 
Sobota (30.3.) bude venovaná oblasti krásy a módy. Organizátor projektu OZ Banana Events v spolupráci s mestom Holíč pripravuje Svadobný veľtrh, kde si na svoje prídu nevestičky, družičky aj svadobné mamičky. Nebudú chýbať módne show, okienko pre instagram a sociálne siete, chutné občerstvenie a príjemná atmosféra. Pre pánov je pripravený Barbers workshop, tetovanie, pansky kútik.
 

Nedeľa (31.3.) bude patriť kráse, športu, zdravému životnéme štýlu a osobnostnému rozvoju. Skúsení tréneri nám odporučia, aký šport nám svedčí, kam s dieťaťom, na čo má talent. Pre najmenších je pripravený program v nedeľu o 16:00. Deti príde zabaviť Víla Ella, možu sa tešiť minidisco, maľovanie na tvára a možno príde aj kúzelník. Čaká Vás pestrý kolorit vystavovateľov a predajcov, programom bude sprevádzat organizátorka projektu a dlhoročná cvičiteľka skupinových cvičení Romana Svatíková.

 

Cielom projektu je vytvorit komunitu ludi milujúcich krasu a zdravý životný štýl, ktorí sa budú vzájomne podporovat a osobnostne rásť. Dať priestor ľuďom z regiónu, ktorí sa pýšia oceneniami a alebo sú niečím výnimočí, aby inšpirovali začínajúcich.

 

Ďalej: Potvrď svoju účasť na Facebooku

 

V prípade záujmu o prenájom výstavného miesto kontaktujte Romanu Svatíkovú emailom romana.svatikova83@gmail.com.

.
Toto je čítané

SHMÚ varuje pred prízemným mrazom, môže poškodiť vegetáciu

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na noc zo stredy (17.4.) na štvrtok…

BM: Ustekana sobota