Každá je iná, ale predsa niečim výnimočná! Áno, také sú dedinky na Záhorí!

 

 

Dnešné dediny hlavne v okolí okresných rušných miest sú čím ďalej tým viac vyhľadávané najmä preto, že v nich nájdete pokoj, pohľadenie na duši a pritom vám poskytnú plnohodnotné fungovanie moderného života. Určite si veľa z vás všimlo ako sa nám pekne na Záhorí rozrastajú. Prispievajú k tomu najmä developeri svojimi investičnými projektmi, výstavbou bytovych domov s polyfunkčnými priestormi.

 

Príkladom sú aj Gajary, ktoré o chvíľu očakávajú začiatok nového projektu. Projekt bytového domu Centro Gajary, priamo v centre dedinky. Z bytového domu CENTRO Gajary budete mať prístup ku všetkému, čo potrebujete, bez obáv z dlhých presunov. Bez stresu a zbytočných časových strát pohodlne vybavíte nákupy v blízkom obchode, odvediete deti do školy či škôlky, alebo si doprajete prechádzku pri rieke Morava.

 

 

Tento krásny projekt pozdvihne nielen úroveň bývania a komfortu, ale aj celkový charakter obce. Bytový dom Centro vyrastie pri kultúrnom dome Gajary a ponúkne 16 bytových jednotiek v troch poschodiach od 1,5 izbových až po 3 izbové byty s balkónmi alebo predzáhradkami. Investori kladú dôraz na kvalitu materiálov, ktoré v konečnom dôsledku znížia náklady budúcim vlastníkom na minimum. Splní požiadavky mladých rodín, ale aj seniorov.

 

Byty sa predávajú v prevedení štandard t.j s podlahami, kompletnou sanitou, interierovými dvermi,  vodo a elektroinštaláciou atď. V bytoch budú zavedené moderné prvky ako napríklad rekuperácia, podlahové vykurovanie, príprava na elektrické žalúzie. V polyfunkcii sa bude nachádzať nové moderné zdravotné stredisko s lekárňou.

 

 

Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečujú opäť RealityZahorie.sk, ktorí developerom spracovali vizualizácie projektu, interaktívny web, predajné pôdorysy a iné.

 

Aj vás zaujal tento projekt? Pozrite si ho detailnejšie na webe.

 


.

3D filamenty 2023