Lábsky Majáles odštartuje svoj tretí ročník už 27.apríla v obci Láb na Záhorí. Spevákovi skupiny Desmod Kulimu sme pred majálesom položili 3 otázky. 

Foto: Facebook DESmod

 

Často hrávate na Záhorí v Malackom okrese?
Práveže že nie,ani si nepamätám kedy sme tu hrali naposledy,preto sa veľmi tešíme na festival,bude to dufám super.

 

Počuli ste už o Lábskom majálese?
Jasné počuli,až nám bolo divné že si nám ešte Dodo (bubeník skupiny Inekafe a organizátor Lábskeho Majálesu pozn. redakcie) nevolal. 

 

Hráte prevažne Best of z vašej tvorby, alebo máme čakať aj niečo nové?
Jasne že je to také best of,ale sú tam zaradené aj nové skladby a aj keď je to tvrdší festivalový set tak sú tam aj balady, to jednoducho zahrať musíme
tešíme sa veľmi do Lábu!!!

 

Okrem skupiny Desmod sa môžete na Lábskom Majálese tešiť na Polemic, Inekafe, ale aj Zoči Voči či Rammstein Revival a Roger Out.

 

 

Okrem koncertov sú pripravené aj rôzne súťaže, prekvapenia a darčeky, ktoré porozdáva už tradične aj moderátor akcie SiFon z rádia Anténa Rock. Stánky, bufety, kolotoče sú už samozrejmosťou a preto organizátori veria, že aj tento ročník bude rovnako úspešný ako dva predchádzajúce.

 

Jednodňový festival sa začína o 13:00 opäť exhibičným futbalovým zápasom medzi výberom Doda Praženca z Inekafe (hlavného organizátora Lábskeho Majálesu) a výberom starostu obce Láb Mariánom Moravčíkom.

 

Lístky: Už teraz v sieťi predpredaj.sk len za 13 €


.

BM: Ustekana sobota