Basketbalisti MŠK BO Holíč v II. lige západ privítali na domácej palubovke súpera z Trnavy, ktorý pricestoval s omladeným kádrom. V úvodnej štvrtine ovládli dianie na palubovke domáci basketbalisti dobrou obranou, rýchlim prechodom do útoku a predovšetkým úspešnou streľbou čoho výsledkom bol šestnásť bodový rozdiel v skóre stretnutia po prvej štvrtine.

 

 

Druhá štvrtina pokračovala v duch tej úvodnej a tak do diania na palubovke sa postupne zapojili aj hráči z lavičky domáceho mužstva. Keďže aj v druhom polčase sa nevedeli Trnavčania presadiť v útočnej fáze, keď zaznamenali len päť košov, náskok domácich basketbalistov narástol po troch štvrtinách na tridsaťsedem bodov. Keďže hosťom sa nepodarilo zmobilizovať sily na zdramatizovanie zápasu ani v záverečnej štvrtine, tak si basketbalisti Holíča pripísali do tabuľky ďalšie víťazstvo, ktoré zároveň znamená, že úž dve kolá pred koncom základnej časti súťaže si zabezpečili prvé miesto v II. lige západ a účasť v záverečnom turnaji final-four II.ligy. Ďakujeme Mestu Holíč , všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu!

 

MŠK BO Holíč – MBK AŠK Slávia Trnava 95:59 (52:28)
Zostava a body Holíča: Rypák, Jaborník 26, Masaryk 5, Snopko 14, O Marenčík, Hnusek 27,Došek 7, Mihaliska 4, Zajároš 6, Rozboril 6, Surový,
Tréner: Ľ Marenčík


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota