Okolo skupiny PARA sa aktuálne najviac skloňuje slovné spojenie NAŠOU KRAJINOU.  Okrem toho, že sa jedná o názov posledného nosiča, ktorý kapela vydala aj na vinyle, rovnakým pomenovaním chalani poňali i koncertné turné naprieč slovenskou krajinou, ale aj so zastávkou v Česku. Už tento piatok (29.3.) sa môžete tešiť na ich koncert v malackej Sokolovni (vedľa Caffe 23).

 

 

 

Najnovšia štúdiovka na seba nechala čakať neuveriteľných šesť rokov. Nahrávanie dvanástich skladieb sa tak zaobišlo bez deadlinových tlakov, čo sa odrazilo i na vyzretosti a ľahkosti albumu. Novú produkciu PARA priaznivcom naživo predstaví v rámci celoslovenského turné, ktoré nesie rovnomenný názov ako najnovšie CD – NAŠOU KRAJINOU.

 

Okrem skladieb z posledného albumu si návštevníci koncertov spolu s PAROU zaspievajú aj najznámejšie hity zoskupenia, ktoré sa počas ich 22-ročnej kariéry stali notoricky známe.  Počas takmer 1,5 hodinového programu zaznejú  aj skladby ako Abstinent, Otec či Doma dobre.

 

Ďalej: Kúpte si vstupenku na koncert v Malackách /10 eur 

 

„Do každého mesta sme si pozvali iný support band. Každý z koncertov tak bude niečím odlišný.“ poodhalil dramaturgiu koncertov gitarista kapely Jozef Jojo Rezník. Koncert v Malackách začína o 20:00.

 

 


.

BM: Festival Záhrad