Cibula Fest prišiel o účinkujúceho, ktorý plánoval skočiť padákom do areálu festivalu a kŕmiť živého krokodíla. Tím vyjadruje úprimnú sústrasť najbližším umelca.

 

 

Česko a Slovnesko dnes zasiahla smutná správa. Vo veku 52 rokov zomrel známy showman a líder českej skupiny Šum svistu – Dan Nekonečný. Jeho typické znaky ako žltá farba, trblietky, ohňové efekty, široký úsmev a vyhlásenia o “ministerstve rozkoší” mali byť súčasťou Cibula festu 2019.
Extravagantný český umelec plánoval v roku 2019 vystúpiť aj na hudobnom festivale Cibula fest, ktorý sa pravidelne koná na letisku v Holíči. Spoločnú reč sme našli s Danom ešte v roku 2015. “Danovi sa náš festival veľmi zapáčil a nechcel prísť len so svojou šou, ktorú všetci poznajú. Spoločne sme hľadali tému, ktorou by sme doslova ohúrili. Dan prišiel s nápadom, že keď je náš festival na letisku, že by do areálu zoskočil padákom celý v žiariacom žltom kostýme s žltými pentličkami ….ako boh slnka sa znesiem k Vám na Cibula Fest, bola jeho dedukcia, na ktorú sa neskutočne tešil” tvrdí riaditeľ festivalu Vladimír Chrenka.

 

 

Organizátori festivalu už ladili dramaturgiu celej Danovej šou. Zosnulý umelec plánoval v tomto roku špeciálne antré. “Zhruba pred dvomi týždňami sme spolu telefonovali. Dan sa tešil a tvrdil, že tento rok na Cibula Feste to bude veľké. Mali sme spoločne s Danom veľké plány na tohtoročný Cibula Fest, chcel na festIvale kŕmiť živého krokodýla ale plán boha slnka bol iný, šou už bude Dan robiť len v jeho slnečnom nebi”,dodáva Chrenka.
 

Organizátori festivalu vyjadrujú úprimnú sústrasť rodine, známym a všetkým fanúšikom Dana Nekonečného.


.

BM: Festival Záhrad