Lábsky Majáles odštartuje svoj tretí ročník už 27.apríla v obci Láb na Záhorí. Známemu muzikantovi z kapely Polemic Peťovi Petko Opetovi sme pred majálesom položili 3 otázky. 

 

 

 

Často hrávate na Záhorí v Malackom okrese?
Každý rok sa nejaké koncerty na Záhorí vyskytnú, dá sa povedať, že nás Záhoráci majú radi, keďže jedného Lozorňana máme aj v kapele (Pepe, saxofóny) a hlavne sa tešime na našu koncertnú premiéru v Lábe!

 

Počuli ste už o Lábskom majálese?
Samozrejme už sme o Lábskom majálese počuli, keďže ho organizuje náš dlhoročný bubenícky kolega z branže.Dobré chýry si tento rok prídeme osobne preveriť a veríme, že sa potvrdia.

 

Hráte prevažne Best of z vašej tvorby, alebo máme čakať aj niečo nové?
Na koncertoch hráme pesničky, medzi ktorými sú hitovky, ale aj vždy aspoň jedna cover verzia. Do playlistu prikladáme aj nové pesničky. Takže je to z každého rožku trošku.

 

 

Okrem skupiny Polemic sa môžete na Lábskom Majálese tešiť na Desmod, Inekafe, ale aj Zoči Voči či Rammstein Revival a Roger Out.

 

 

Okrem koncertov sú pripravené aj rôzne súťaže, prekvapenia a darčeky, ktoré porozdáva už tradične aj moderátor akcie SiFon z rádia Anténa Rock. Stánky, bufety, kolotoče sú už samozrejmosťou a preto organizátori veria, že aj tento ročník bude rovnako úspešný ako dva predchádzajúce.

 

Jednodňový festival sa začína o 13:00 opäť exhibičným futbalovým zápasom medzi výberom Doda Praženca z Inekafe (hlavného organizátora Lábskeho Majálesu) a výberom starostu obce Láb Mariánom Moravčíkom.

 

Lístky: Už teraz v sieťi predpredaj.sk len za 13 €


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota