Malacký stolný tenis prepísal počas prvého aprílového víkendu históriu! Muži MSK Malacky získali v extralige strieborné medaily a ženy sa prebojovali do extraligy. 

 

 

Muži: historické striebro
Naši síce prehrali vo finále extraligy s favorizovanými Vydranmi 0:2 na zápasy, ale aj tak sa postarali o historický úspech. Tím v zložení Erik Illáš, Jaromír Truksa, Vladimír Janči Branislav Kalužný vybojoval postup do finále extraligy, v ktorom sa Malačanom napokon ušli strieborné medaily. Vydrany sa stali po štvrtý raz v rade majstrom Slovenska, Malačanov zdolali v domácom prostredí 5:2. Aj napriek finálovej prehre sa stolní tenisti postarali o vynikajúcu reprezentáciu Malaciek.

 

 

 

Ženy: postup do najvyššej súťaže
Priaznivcov stolného tenisu potešili svojimi výsledkami aj ženy. Tím v zložení Pavlína Rajtoková, Petra Tančiboková, Natália Kosová a Sára Bilkovičová zdolal v baráži o postup do extraligy Belú nad Cirochou 2:0 na zápasy, čo znamená, že v budúcej sezóne ich uvidíme v najvyššej republikovej súťaži. Obe stretnutia vyhrali naše hráčky presvedčivo 6:1, a tak sa tešia z extraligovej miestenky.

 

Za oba obrovské úspechy patrí vďaka mestu Malacky, všetkým sponzorom, členom klubu i fanúšikom, ktorí počas celej sezóny stáli pri hráčkach a hráčoch a povzbudzovali ich.v

 

M. Binčík, P. Rajtoková, foto: MSK Malacky


.
Toto je čítané

Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 km/h

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie…

BM: Ustekana sobota