Miestna organizácia Slovenského rybárskeho zväzu Malé Leváre – Veľké Leváre už tradične organizuje rybárske preteky, ktoré sa uskutočnia v nedeľu 5. mája o 7:00 hod. na štrkovisku v Malých Levároch.

 

 

Pozývame všetkých záujemcov a priaznivcov športového rybárstva na rybárske preteky, ktoré sa budú konať na revíre Štrkovisko Kňaz v Malých Levároch. Príďte si zmerať sily v rybolove a zasúťažiť si o lákavé hodnotné ceny.

 

Hlavné ceny vo forme nákupných poukážok  na nákup tovaru v predajni HOBBY – rybárske, chovateľské a poľovnícke potreby v Malackách v hodnote 300, 200, 100 € čakajú na prvých troch víťazov. Ďalší siedmi úspešní rybári budú odmenení zaujímavými vecnými cenami a celkovo teda bude vyhodnotených až desať súťažiacich. Na prázdno neodídu ani tí, ktorí budú mať šťastie a vyhrajú nejakú peknú vecnú cenu v tombole, ktorá je pripravená pre všetkých návštevníkov.

 

V bufete sa môžte tešiť na vynikajúceho vyprážaného kapra a pstruha. Nekonečné rady, ktoré vznikali pri čakaní na občerstvenie sú už minulosťou.

 

Štartovné lístky sú v predpredaji v predajni HOBBY – rybárske, chovateľské a poľovnícke potreby v Malackách, v pohostinstve U Gazdu v Malých Levároch, u členov výboru MO SRZ Malé Leváre – Veľké Leváre, aj na rybárskej chate na štrkovisku v ML jeden deň pred a aj v deň konania pretekov.

 

 

Začiatok preteku je o 7:00 a výstrelom sa ukončia preteky presne o 13:00.

 

Príďte nás podporiť a stráviť príjemný deň v prírode.

 

Teší sa na Vás výbor Miestnej organizácie Slovenského rybárskeho zväzu Malé Leváre – Veľké Leváre.


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota