Do Malaciek prichádza daľši projekt z dielne ART OF SPACE. Projekt CORVUS residence Malacky je dielom ateliéru Art of Space architekta Romana Hájka. Do Malaciek tak prináša daľšie pokračovanie úspešného projektu TOWNPARK Malacky, ktoré prinesie nový rozmer mestského bývania v tesnej blískosti okolitej prírody.

 

 

Jedinečnosťou projektu bude jeho poloha
Architektonický ateliér navrhol stavbu v kvalitnom materiálovom prevedení, ktorá zásadne zmení Váš pohľad na bývanie a prevedenie bytov. Developer ponúkne vysoko kvalitné prevedenie bytov, každý byt bude mať predprípravu na Smart technológie, vlastnú pivničnú kobku a samozrejmosťou bude aj dostatok parkovacích miest pre všetkých.

Ako jedíný ponúkne Corvus Malacky svojím novým residentom ľahko nastaviteľný smart home, ktorý si hravo poradí so všetkými technológiami, ktoré výrazne optimalizujú všetky náklady na bývanie vo vysokom komforte.

 

Prepojenie vidieckeho bývania s mestkým štýlom
Moderná architektúra residenčného domu výrazne optimalizuje prevádzkové a režijné náklady na bývanie. Developer prepojil vidiecke bývanie s mestským štýlom. Projekt prináša pestrú škálu svetlých bytov od jednoizbových cez ekonomické dvojizbové byty až po rodinné trojizbové a štvorizbové byty s terasou, pozemkom alebo zelenou záhradou.

 

Tento krásny projekt pozdvihne nielen úroveň bývania a komfortu, ale aj celkový charakter lokality.
Rozhodnite sa správne pri výbere Vášho nového bývania. Pre svoj život potrebujete príjemné a kvalitné prostredie plné výhod. V tomto projekte nájdete všetko, čo potrebujete.

 


Kompletný realitný, právny a finančný servis zabezpečuje opäť RealityZáhorie.sk, ktorá developerom spracovala vizualizácie projektu, interaktívny web, predajné pôdorysy a iné. Predaj za uvádzacie ceny začne už v máji a na prvých majiteľov bytov čaká množstvo benefitov, ktoré dostanú ako darček zadarmo.

 

Sídlo spoločnosti Reality Záhorie nájdete v budove Inkubátor malacky na adrese Bernolákova 5188/1A. Bližšie informácie o aktuálnej ponuke Reality Záhorie nájdete na www.realityzahorie.sk


.

Trnavské rádio Tak akorát 2024