S blížiacimi sa Vianočnými sviatkami vznikla myšlienka podporiť a pomôcť ľuďom, ktorí sú odkázaní na pomoc iných. Preto sa OZ 90871.sk rozhodlo zorganizovať predvianočnú zbierku použiteľného šatstva.

Obrátili sme sa na Domov sociálnej starostlivosti pre dospelých v Moravskom Sv. Jáne, DOMOV – Zariadenie pre seniorov a Domov sociálnych služieb v Moravskom Sv. Jáne a Detský domov Macejko Malacky so žiadosťou o informáciu, či by mali záujem prijať takýmto spôsobom zabezpečený dar alebo či by mali záujem o iné materiálne zabezpečenie okrem šatstva.

Na našu ponuku spolupráce zatiaľ reagoval iba DOMOV. Avšak nakoľko ošatením disponujú v dostatočnej miere, mali by záujem o iné, materiálne zabezpečenie, ktoré je už vplyvom času opotrebované a nefunkčné. Preto si aj touto cestou dovoľujeme obrátiť sa na občanov so žiadosťou, či by boli ochotní prispieť vecami, ktoré sú funkčné, ale ich už nepotrebujú. Obyvateľov DOMOVa by potešil najmä rádiomagnetofón, malý záhradný gril a záhradné stoličky. V prípade záujmu spolupráce, kontaktujte ma prostredníctvom emailu jleskovska@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0905 373 461.


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota