V reštaurácii Garden vedenej šéfkuchárom Ľubomírom Herkom v priestoroch Hotela Sv. Ludmila v Skalici sa uskutočnia historicky prvé Gastro dni, na ktorých bude hosťom obľúbený senický Street Food Coolňa na čele s Jarom Brečkom a Rudolfom Keherom.

Na tomto jedinečnom gastro pop-up podujatí sa bude podávať 5-chodové Street Food menu vytvorené exkluzívne pre tento večer, servírované vo Fine Dining podobe. Môžete sa tešiť na najväčšie “ťaháky” pouličného jedla špeciálne upravené pre túto udalosť:

NEALKO Slider
Burger z gratinovanej repy, parmezán, sušená cibulka, šalát, maslovo-zemiaková brioška

PORKYS Roll
Pomaly na pive pečené trhané bravčové (BBQ Pulled Pork), redslaw šalát s jablkom a limetkovou šťavou, CoolňaCola BBQ omáčka, cornichon, New England style maslové pečivo

BLACK BEEF Burger
Mesiac vyzreté mleté hovädzie, Cheddar, slaninový džem, jemne pikantná jalapeno omáčka, čierna žemla s aktívnym uhlím

CORNED BEEF Sandwich
8 dní naložená a dusená vyzretá hovädzia hruď-brisket, Ementál, kyslá kapusta na bielom víne, hrubozrnná horčica, ruský dresing, kváskový chlieb

Coolňa KRONUT
Donut z croissantového cesta plnený vanilkovým krémom a sypaný škoricovým cukrom

Celá táto výnimočná akcia sa uskutoční v sobotu 11. mája o 18:00 v krásnych priestoroch reštaurácie Garden vedenej šéfkuchárom Ľubomírom Herkom v hoteli Sv. Ludmila v Skalici.

Cena za 5-chodové degustačné menu je 25 EUR / osoba.

Lístky na tento večer je možné si zakúpiť počas otváracích hodín (streda – piatok, 17:00 – 20:00) v prevádzke Coolňa (Hviezdoslavova 479, Senica) alebo na recepcii Hotela Sv. Ludmila (Tehelňa 40, Skalica).

Počet miest je limitovaný, preto s nákupom radšej neváhajte.

Cena zahŕňa:
– 5-chodové degustačné menu
– Parkovanie pre účastníkov

Cena nezahŕňa:
– nápoje


.

BM: Festival Záhrad