Príslušníci dopravnej polície dokumentovali v nedeľu (28.4.) nadránom dopravnú nehodu v obci Prietržka (okr. Skalica). Polícia žiada svedkov o pomoc pri vyšetrovaní nehodi pri Jablonici.

Príslušníci dopravnej polície dokumentovali v nedeľu (28.4.) nadránom dopravnú nehodu v obci Prietržka (okr. Skalica). Vodič osobného auta Peugeot 306 jazdil po ceste tretej triedy smerom na obec Trnovec, pričom prešiel do protismeru a narazil do zábradlia mostíka. Policajná hliadka podrobila 39-ročného vodiča zo Skalice dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny. Najprv mu bolo nameraných 0,64 mg, neskôr 0,70 mg, čo je v prepočte 1,46 promile. Vodič sa pri nehode nezranil, spôsobil škodu na aute asi 500 €  a na mostíku 200 €. Polícia mu zadržala vodičský preukaz a bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Môže mu hroziť odňatie slobody až na jeden rok.

 

Polícia dokumentovala (23.4.) dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na ceste medzi Trstínom a Jablonicou ráno okolo 6:30. Vodič osobného auta Peugeot 206 chcel pravdepodobne predbiehať, pričom tento manéver ho dostal do protismeru a tu sa čelne zrazil s oproti idúcim kamiónom. 50-ročný vodič Peugeotu z obce Jablonica utrpel ťažké zranenia, do nemocnice ho prevážal záchranársky vrtuľník. Cesta bola v úseku ne nevyhnutne potrebný čas neprejazdná, polícia premávku odkláňala cez okolité obce.

Polícia žiada svedkov, ktorí sa nachádzali v blízkosti udalosti a videli, ako k dopravnej nehode došlo, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte v Senici, prípadne prostredníctvom linky 158. Ďakujeme za spoluprácu.


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota